petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Crvena Zvezda – FK TSC (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju 04. septembra, od 20 h, gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu u 10. kolu Mozzart Bet  Superlige, uz obećanje da će pružiti maksimum i pokušati da postignu pogodak protiv favorizovanog protivnika.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da su utakmice sa Zvezdom i Partizanom  praznik za svaki tim i motiv više da pruže svoj maksimum, kao i da očekuje lepu fudbalsku predstavu na kojoj će ekipa iz Bačke Topole imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu.

„Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na domaćem terenu, a mislim da na sto utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki i dobri. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se. Pokušaćemo da što više nametnemo našu igru i  tako probamo da dođemo do nekog rezultata“, rekao je Lazetić.

Lazetić je dodao da će njegova ekipa pokušati da što više nametne svoju igru i da na taj način dođe do rezultata. „Naravno, kada igramo protiv ekipe kakva je Zvezda to će u manjoj meri biti moguće. Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu i kreiramo šanse i akcije i da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak“, dodao je šef stručnog štaba TSC-a.

Odbrambeni igrač Aranđel Stojković je takođe istakao da je kvalitet protivnika neosporan.

„Očekujemo jako tešku utakmicu. Svi znamo kakva je Zvezda ekipa, da imaju sjajne pojedince i odličan individualni kvalitet na koji moramo da obratimo pažnju. Daćemo  sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu i da odigramo dobro“, rekao je Stojković.

FK TSC je trenutno 5. na tabeli sa 16 osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda 1. sa 19. osvojenih  bodova iz 7 odigranih kola..

Utakmica 10. kola Superlige Crvena zvezda-TSC  se igra u nedelju 04. septembra  od 20h na Marakani u Beogradu. Prenos utakmice je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje