petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (Subota-Nedelja noć)

Danas i u toku noći na programu je nekoliko duela MLS lige.

21:30h Minesota-Dalas

Nakon tri vezane pobede Minesota u ovo kolo ulazi nakon poraza od Solt Lejka. Minesota ovu sezonu igra zaista odlično. Trenutno se nalaze na visokom trećem mestu sa 7 bodova zaostatka za drugoplasiranim Ostinom. Igraju jednu od najboljih sezona u poslednjih nekoliko godina. Posebno su dobri na domaćem terenu,dok je igra u gostima segment koji moraju da poprave. Napad im je zaista odličan,postižu dosta golova,ali im je odbrana malo problematična. Imaju najviše primljenih golova od svih timova u top 5 u Zapadnoj konferenciji. Upravo zbog toga su jedna od ekipa koja najčešće igra GG.

Dalas se nalazi na 4tom mestu sa samo jednim bodom manje od Minesote. Oni takođe u ovo kolo ulaze sa željom i motivom da prekinu lošu seriju. Nakon nekoliko pobeda u prethodna dva kola su odigrali zaista jako loše. Prvo su ubedljivo poraženi od Nešvila 4-0, a na to se nadovezao i remi sa Solt Lejkom. Ta dva loša rezultata nisu mnogo uticala na njihovo mesto na tabeli. Pobedom na ovom meču bi mogli da se popnu tj prestignu Minesotu i to je i više nego dovoljan razlog da uđu motivisano u meč. Dalas igra sličnim stilom kao i Minesota. Oni takođe igraju otvorene mečeve gde vole da se nadigravaju sa rivalima. Igraju sa njima na gol više.

Prognoza: Duel dva tima koja vole otvorenu igru bi mogao da nam donese golove na obe strane

Tip: GG @ 1.55 – 0:3


01:30h Cincinati-Charlote

Sintinati u ovo kolo ulazi sa nizom od 6 mečeva bez poraza. Jeste to jako impresivan niz,ali 5 od tih 6 mečeva su odigrali nerešeno. Dakle u tih 6 kola su osvojili samo 8 bodova. Jedinu pobedu su ostvarili protiv Filadelfije i to na domaćem terenu. To im jedna od najimpresivnijih pobeda u sezoni budući da je Filadelfija lider istoka i tim koji ima ubedljivo najjaču odbranu. Trenutno se nalaze na jedno mesto od plej ofa i to sa jednim bodom manje,ali i utakmicom manje od Majamija koji je poziciju iznad. Dakle,itekako imaju šansi za plej of,ali moraće da stisnu,pogotovo u odbrani. Sinsinati je ekipa koja prima jako mnogo golova ove sezone. Treća su najgora odbrana na istoku. Istina da im je napad efikasan,pogotovo na domaćem terenu gde postižu po dva gola u proseku,ali džaba to sve kad odbrana pokvari. U ovo kolo ulaze nakon razočaravajućeg remija protiv Kolumbusa gde su vodili do pred sam kraj i primili gol za 2-2 u 90+6tom minutu.

Šarlot je počeo sezonu jako dobro. Dugo su bili među top 7 ekipa tj na mestu koje vodi u plej of,ali kako je vreme odmicalo tako su i oni padali u formi. U ovo kolo ulaze sa nizom od 2 vezana poraza na kojima nisu postigli niti jedan gol. U poslednjih 5 kola samo 1 pobeda i 4 poraza. Naravno to je dovelo do pada na tabeli pa se sada nalaze bliže poslednjem mestu nego mestu koje vodi u plej of. Posebno su loši na strani gde ove sezone imaju samo 2 trijumfa.Sve u svemu od obećavajuće odlične sezone došli su do jedne dosta neuspešne.

Prognoza: Sinsinati jeste favorit,ali zbog njihove loše odbrane bolje je odigrati golove, tj uzdati se samo u njihov napad.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje