ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: TSC Bačka Topola – Napredak (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u subotu 11.  februara od 14h,  na svom stadionu Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u 21. kolu Superlige, sigurni da su izvukli pouku iz poraza u prethodnom kolu i da će uspeti da osvoje važna tri boda.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić se pred meč sa Napretkom osvrnuo na prethodnu utakmicu i poraz u Novom Pazaru konstatacijom da je poznato da se tamo teško osvajaju bodovi.

„Izgleda da nekima nisam bio jasan posle utakmice u Novom Pazaru. Da pojasnim, mi smo odigrali lošu utakmicu u odnosu na naše standarde, na ono kako smo navikli  i očekivali i to je činjenica. Ja sam to  naglasio i čestitao protivniku na zasluženoj pobedi. Ipak, ono čime nisam bio zadovoljan apsolutno je sa razlogom i dobro je što se od takvog poraza napravila ozbiljna fama. U prvom kolu svako želi da startuje što bolje i priču o toj utakmici možemo da zatvorimo konstatacijom da smo odigrali loše i da sam je loše vodio i pripremio“, kazao je Lazetić.

„Napredak je zahtevan protivnik koji ima odličnog trenera i protiv koga smo već dva puta igrali nerešeno na domaćem terenu. Defanzivno su dobro organizovani, što se videlo i na pripremama na kojima nisu primili ni jedan gol, čak su i protiv Partizana bili bolji tokom većeg dela utakmice. Moramo dobro da se pripremimo i raduje me što smo ove nedelje imali jedan od najboljih treninga u poslednjih šest meseci na kome sam prepoznao ozbiljnost kod igrača. Bili smo dobri i po pitanju ofanzivne organizacije i gubitka lopte, a to će nam biti jako važno na meču u subotu. Iz utakmice u Novom Pazaru  smo pokušali da izvučemo dobre pouke a predstojeća će dati odgovor da li smo u tome uspeli“, dodao je Lazetić.

Napadač Saša Jovanović se složio da je pred ekipom ozbiljan protivnik i naglasio da očekuje težak meč.

„Gledao sam utakmicu koju je Napredak odigrao protiv Partizana i stvarno su bili dobri. U prvom delu prvenstva smo protiv njih imali tešku utakmicu sa mnogo šansi na obe strane, ali koja je završena nerešenim rezultatom 0:0. Dobro je što igramo kod kuće i nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača osvojiti tri boda koja su nam u ovom momentu jako bitna“ rekao je Jovanović.

  TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa 39 bodova.  Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak je 11. na tabeli sa 19.  bodova.

Utakmica TSC-Napredak, igraće se u subotu, 11. februara od 14h, na stadionu Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 1.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je SabolčPalađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje