ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Vojvodina – FK TSC (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu 08. oktobra od 19 sati gostuju ekipi Vojvodine u Novim Sadu, u derbiju 14. kola Mozzart Bet Superlige, uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i pokušati da produže niz odličnih rezultata u elitnom takmičenju Srbije.

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić je izrazio svoje zadovoljstvo činjenicom što je ekipa Vojvodine, posle dve godine u kojima, po njemu, nije ličila na sebe ponovo onakva kakvu svi vole i očekuju da vide.

„Skidam im kapu na svemu što su do sada uradili, pre svega na dovođenju trenera sa velikim T, gospodina Rastavca koji je, bez uvrede za druge, u ovom trenutku trener sa najboljom reputacijom u našem fudbalu. Srećan sam kada vidim kako vodi ekipu, kako se ophodi i kakve izjave daje, tako da je za mene izazov da se takmičim sa jednim takvim profesionalcem“, rekao je Lazetić.

Po njegovim rečima, Vojvodina je napravila izuzetno respektabilan tim koji zaslužuje, da posle Zvezde i Partizana, bude treći klub u zemlji. Lazetić se osvrnuo i na činjenicu da protivnik i na običnim utakmicama puni stadion sa po 4-5 hiljada navijača, po čemu se, kako kaže,  vidi da im je uspelo da pokrenu nešto dobro.

„Protivnik ima izuzetan tim, od pojedinaca ću pomenuti samo Nemanju Nikolića igrača ekstremnih kvaliteta koji u svakom trenutku može da reši utakmicu. Između naših klubova postoji rivalitet, a mi smo srećni što smo kompetitivni sa njima. Jedno je sigurno, utakmica pred nama će biti veliki test za naše ambicije pred nastavak sezone“, kazao je Lazetić i dodao:

„U dobrom smo momentu, dobro igramo, imamo dobar broj bodova iako verujemo da uvek može bolje. Ipak, ne uzimamo ništa zdravo za gotovo. Svaka utakmica je priča za sebe i lako se sve preokrene, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ovaj dobar niz što duže potraje i da ostanemo ovako takmičarski nastrojeni kao u dosadašnjem delu prvenstva“, zaključio je Lazetić.

Napadač Petar Ratkov ocenio je da će se u subotu igrati pravi vojvođanski derbi i utakmica koja je veoma bitna za njegov klub. „Dobro se pripremamo i u goste idemo da damo sve od sebe i ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Ratkov.

TSC trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 26 bodova. Protivnik TSC u ovom kolu, Vojvodina, 7. je na tabeli sa 22 osvojena boda  iz 12 odigranih kola.

Utakmica Vojvodina – TSC  igraće se u subotu 08. oktobra od 19 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu. Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena sport 5

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Mob:+381 63 81 13 162

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje