nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja La liga, a mi smo za vas spremili jednu veoma interesantnu najavu.

21h Osasuna-Valensija

Posle nekoliko sezona gde su završavali na sredini tabele izgleda da su u Osasuni  odlučili da odu korak dalje. Počeli su ovu sezonu sjajno. U prvih 7 kola 13 osvojenih bodova, što je dovoljno za trenutno 6to mesto. Već su počele priče kako bi mogli sledeće sezone da ih gledamo u Evropi,ali još je rano za tako nešto. Nešto je sigurno, a to je njihova igra koja je sjajna. Igraju zaista lepo kako u ofanzivnom delu, tako i u defanzivi. Popravili su sve delove tima u odnosu na prethodnu sezonu. Nema meča na kojem ne postižu gol. U ovo kolo ulaze nakon velikog remija na gostovanju Realu i sigurno da im je taj rezultat dodatno podigao samopouzdanje.Na ovom meču u timu neće biti David Garsija koji je dobio crveni karton protiv Reala.

Valensija je takođe dosta dobro počela sezonu. Isto kao i Osasuna sezonama su završavali na mestima u sredini tabele,pa čak i u donjem delu,ali ove sezone izgledaju dosta dobro. Gatuzo je svojim dolaskom dosta toga promenio. Promenio je pre svega stil igre. Valensija se godinama mučila sa realizacijom, tj bili su ekipa koja igra dosta neefikasan fudbal. Gatuzo je to promenio, dosta je radio na ofanzivnom delu tima i to daje rezultata. Oni su u prvih 7 kola postigli 12 golova. Samo su 3 tima efikasnija ove sezone od njih, što je sjajno. Igraju zaista lep napadački fudbal, što baš i nije bio slučaj prethodnih sezona. E sad, ono na čemu Gatuzo još mora da poradi jeste defanziva. Primaju ove sezone gol po meču i to bi mogli još da promene. Kod Valensije nema nekih novih izostanaka.

Očekivani sastavi:

Osasuna possible starting lineup:
Herrera; Vidal, U Garcia, Sanchez, Cruz; Ezzalzouli, Brasanac, Torro, Moncayola, Gomez; Kike Garcia

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Correia, Paulista, Diakhaby, Gaya; Almeida, Guillamon, Moriba; Kluivert, Cavani, Lino

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan dosta otvoren, a samim tim i efikasan meč. Mislim da bi mogli da vidimo golove na obe strane terena.

Predlog za klađenje : GG @ 1.95 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje