četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije: Crvena Zvezda – Vojvodina

Posle mečeva koji su bili na programu u subotu, u nedelju i šampion Srbije – Crvena Zvezda dočekuje u derbi susretu predstavnika u kvalifikacijama za Ligu konferencija – Vojvodinu.

Ekipa Crvene Zvezde je sa svim pojačanjima i novim trenerom Baharom pokazala zaista neka dominantna izdanja na pripremama, pobede protiv Zenita, Fenera, Nefčija, ali i ubedljiva pobeda u generalnoj probi protiv Fiorentine 5:0 pokazale su da tim zaista sa najvećim ambicijama ulazi u novu sezonu, činjenica da ne igraju kvalifikacije usmeriće tim u potpunosti ka dobrom startu u ligi, pa se tako nešto očekuje i danas.

Trener Bahar je pred meč izjavio: ,,Veoma sam uzbuđen pred početak prvenstva i prvu tamičarsku utakmicu u ovoj sezoni. Očekujem veliki broj navijača na tribinama i sjajan spektakl. Možemo da obećamo jednu stvar navijačima, a to je da će videti isto ono što su gledali i na prijateljskoj utakmici protiv Fiorentine. Ne govorim o golovima i samom fudbalu, već pre svega o želji za pobedom. Naravno da smo ispratili utakmicu koju je Vojvodina odigrala protiv Apoela i ne samo poslednju, već i mnogo prethnodnih mečeva, kako bismo bili maksimalno pripremljeni. Vojvodina je dobar tim. Rezultat koji su ostvarili protiv Apoela nije loš. Mogu da se plasiraju u naredno kolo, ukoliko dobro odrade revanš. Imamo kvalitet i strast. Spremni smo i svesni činjenice će se Vojvodina braniti na našem terenu, kao i da će možda biti potrebno 20 ili 30 minuta da se postigne gol. Imamo pametne i sposobne igrače, koji mogu da reše utakmicu u našu korist.

Izostanci: Mijatović i Katai

Vojvodina je prošlu sezonu završila na 5.mestu, a sada je sezonu već počela i odigrala zvaničan meč protiv APOEL-a sa Kipra gde su poraženi 2:1, uz periode solidne igre i nekoliko propuštenih šansi, ali objektivno su kiprani bili bolji rival. Vojvodina je želela odlaganje meča sa Zvezdom što su iz beogradskog kluba odbili pa će na ovom meču po rečima pomoćnog trenera Bojana Nezirija, Vojvodina izaći u kombinovanom sastavu, a svakako nećemo videti dva iskusna igrača Malbašića i Kajevića koji će se opopraviti tek za revanš meč sa Apoelom.

Bojan Neziri, pomoćni trener je pred meč rekao: ,,Tokom popodnevnog treninga moramo videti sa lekarskim timom, jer se određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa APOEL-om. Više ćemo znati tek posle večerašnjeg treninga kako će izgledati naš početni sastav, ali sigurno da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno. Na raspolaganju imamo 24, 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan koji klub predstavlja i da mi računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca, u svakom trenutku svaki od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi

Mišljenje urednika: Umela je Vojvodina u prošlosti da bude tvrd orah za domaćina na stadionu Rajko Mitić, ali danas ukoliko dođe do promene standardnih igrača zbog evro meča, a obzirom na formu domaćina, očekujemo sigurnu i laku pobedu Crvene Zvezde, a naš predlog je igra 1-1&3+ po kvoti 1,90.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje