nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Mi smo za vas spremili najavu jednog meča.

13:30 Mladost Lučani-Partizan

Mladost je počela drugi deo sezone sasvim solidno. U 5 odigranih mečeva imaju 8 osvojenih bodova. Imaju svega 1 poraz i to poraz u prethodnom kolu od TSC-a koji je bio prilično ubedljiv sa čak 4 primljena gola. Nekako je utisak da je ovaj poraz pokvario sve ono dobro što su učinili od starta drugog dela sezone. Ipak, ono što je najbitnije, ostali su na mesto koje vodi u plej of, što je i cilj. Lučani su jedna jako iskusna ekipa, na čelu sa istim takvim trenerom i to se i vidi. Ne prestaju da se bore do poslednjeg minuta i to im često i donosi bodove. Ekipa su koja igra dosta tvrdo, teško primaju golove, ali isto tako ih teško i postižu. Jedina, kažem, mrlja je taj meč sa TSC-om. Čini se da je Lazetić na tom meču pronašao ključ kako treba igrati sa ovom ekipom i videćemo da li će Duljaj da to i prepiše.

Teška nedelja za Partizan. Izgubili su tokom nedelje od Napretka na domaćem terenu i tako prepustili prvo mesto Zvezdi. Naravno, taj meč je podigao dosta bure, kako to obično i biva. Mnogo se pričalo o sudiji i svemu tome i sigurno da je to uticalo i na ekipu. Koliko god oni bili sklonjeni od svega toga, teško da ništa nije došlo do njih. Bilo kako bilo i Duljaj i ceo tim moraju da se saberu i na ovom meču da idu na pobedu. Partizanu je pobeda na ovom meču apsolutni ultimatum, nemaju drugog izbora i sigurno da će to doneti dodatnu nervozu ekipi,ali i pritisak. Nije lako igrati mečeve koje prosto morate da dobijete.Trebalo bi da napad Partizana bude jači za Saldanju, što je jako bitno, jer je u meču sa Napretkom upravo i falio igrač koji bi iskoristio sve šanse koje su stvorene. Ipak,ono o čemu moraju najviše da brinu jeste odbrana. Retki su mečevi gde Partizan ne prima golove i pitanje je šta će biti i sa ovim mečom.

Prognoza: Partizan je pod moranjem da pobedi ovaj meč. Očekujem da pritiskaju od samog starta meča. Bolje je preskočiti golove na ovakvim mečevima jer bi vrlo lako mogao da bude i minimalan rezultat.

Predlog : 2 i 0-4 @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje