petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Petak)

U petak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu su dva duela, a mi smo vam spremili najavu istih.

14h Radnički Kragujevac-IMT

Kakav start sezone za tim Neška Milovanovića. U prva tri kola isto toliko pobeda. U ta tri kola 8 postignutih golova. Ovih 9 osvojenih bodova su doveli do velikog skoka na tabeli, pa se sada Kragujevac nalazi na 5tom mestu i sa veoma dobrim šansama da dođu do plej ofa, što je i primaran cilj. Zaista sjajan posao je odrađen tokom zime, što zbog pojačanja, što zbog generalno dobrih priprema i rezultati se vide. Upravo ono o čemu je bilo reči, timovi koji su imali pripreme u Turskoj bolje će startovati sezonu i to se vidi. Pričali smo o napadu Kragujevčana koji je zaista impresivan,ali moramo reći i par reči o odbrani. U ta tri kola Radnički je primio isto toliko golova, uspeli su da sačuvaju mrežu jedino protiv Javora.Dakle, u tom segmetu tima ima mesta za popravku,ali dokle god je ovakav napad, nema zime za njih.

Njima danas gostuje IMT. IMT je krenuo katastrofalno. U tri kola isto toliko poraza. Retko ko je očekivao da bi IMT mogao ovako loše da krene, pogotovo jer nisu mnogo promenili tim, tj čak, šta više, pojačali su ga,ali rezultata nema. U ta tri kola primili su čak 10 golova. Dakle, odbrana, koja je generalno bila problem, čini se da je sada još gora, a to nije nešto što može da ih motiviše pred gostovanje napadu kakav Kragujevac trenutno ima. Što se tiče napada, i tu su pali. U ta tri kola svega 2 postignuta gola i to oba na meču sa Partizanom. Malo od tima koji je u prvom delu sezone bio sinonim za otvorenu napadačku i efikasnu igru. Moraće mnogo da se poprave ukoliko ne žele da uđu u problem oko opstanka u ligi i naredne sezone.

Prognoza: Gledajući trenutnu formu domaćin je svakako favorit na ovom meču,ali naša liga je dosta nepredvidiva po tom pitanju, pa su možda bolja opcija golovi. Ova dva tima su se sastala u pripremnom periodu i tu je IMT pobedio 2-1. Dakle, mogli bi da vidimo golove na ovom meču.

Predlog: GG @ 1.78


18:30h Čukarički-Napredak

Čukarički je dobro startovao drugi deo sezone. Dve pobede i 1 poraz je sjajan učinak. Poraz je došao od Zvezde, a to je svakako meč gde nisu ni mogli da očekuju nešto previše. Upravo zbog toga je ovo maksimum za tri kola. Igra Čukaričkog je jako lepa. Petrić je uveo svoj sistem igre, a to je posed lopte, milion dodavanja, pritisak tokom celog meča, generalno ofanzivna igra. Napadačka igra im je i donela bodove u prva dva kola i nema sumnje da će tako igrati i danas. U borbi su za to treće mesto i moraju da pobeđuju u kontinuitetu. Čukarički je jedna jako dobro izbalansirana ekipa. Imaju dobar napad,ali i još bolju odbranu. U prva tri kola sva tri meča su završena sa po 3 gola i to je izgleda neki trend kojim će oni igrati.

Napredak je uz Kragujevac tim koji je sjajno počeo drugi deo sezone. U prva tri kola 7 osvojenih bodova je dobar učinak. To je dovelo i do skoka na tabeli, pa se sada Napredak nalazi na 10tom mestu sa svega 2 boda manje od plej of-a. Postalo je već ustaljeno da Napredak prvi sezone odigra očajno i onda se budi na proleće i čupa šta se isčupati može. Razlika je da su ove sezone mnogo ranije krenuli sa boljom igrom, da ne čekaju da krene plej aut što je za pohvalu. Igra u ta prva tri kola je bila zaista dobra, pogotovo jer su to sve bili veoma nezgodni rivali. Posebno treba apostrofirati pobedu protiv Novog Pazara u prethodnom kolu. Ta pobeda je podigla samopouzdanje tima i nema sumnje da će i na ovom meču ići na pobedu. Generalno treba reći da se u Kruševcu stvorila euforija. Napredak je svojim igrama podigao grad na noge, stadion protiv Pazara je bio skoro pun, a to se događa samo na mečevima sa Zvezdom i Partizanom. Dakle, euforija, dobra igra i što je najbitnije dobri rezultati.

Prognoza: Istina, Čukarički je favorit na ovom meču,ali zbog forme Napretka možda je bolje igrati na golove.

Predlog: 2-4 @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje