nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Petak)

Danas je na programu nekoliko mečeva Superlige Srbije.

14:30h Radnik Surdulica-Radnički Kragujevac

Surdulica se nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Do kraja sezone im predstoji grčevita borba za opstanak,ali u ovaj meč uprkos svemu tome ulaze u dobrom raspoloženju. Nakon tri jako loša meča gde su poraženi od jakih rivala (Partizana, Čukaričkog i TSC-a), na red je došao jedan meč sa ravnopravnim rivalom. Kao što sam tad i rekao, na takvom meču će se videti prava snaga Surdulice i videla se. Radnik je pregazio komšije iz Niša sa ubedljivih 3-0. Napad je bio sjajan, napad koji je bio jako loš u prvom delu i napad na kojem su najviše radili što tokom prelaznog roka, što u toku priprema. Konačno su dobili potvrdu dobrog rada u vidu ove pobede. Naravno, to je samo jedna pobeda, za opstanak im treba još mnoog više. Sada, osim napada, na ispitu će biti i odbrana, jer im gostuje jedan tim koji se nalazi u sjajnoj formi.

U goste im dolazi kaznena ekspedicija iz Kragujevca. Šta reći za igru Kragujevčana u drugom delu sezone. U četiri kola isto toliko i pobeda. Zaista sjajna igra od samog starta drugog dela. Takva igra je dovela i do skoka na tabeli pa se sada nalaze u plej ofu i ako ovako nastave uspeće tu i da ostanu, a to je prvenstveni cilj. Njihov napad deluje zaista dobro. U ta 4 kola su postigli 9 golova, dakle 2 po meču, što je za tim koji je u prvom delu sezone kuburio sa golovima zaista sjajno. Odbrana je takođe podigla svoj nivo igre, jer su na 2 meča uspeli da sačuvaju i svoju mrežu. Ova dobra igra dovela je i do velike euforije u Kragujevcu, što je jako dobro, jer treba publika da se vrati na stadione.

Prognoza: Jedan jako neizvestan meč. Gost jeste favorit zbog svoje igre,ali im neće biti lako jer se igra na teškom terenu kakav je u Surdulici. Ne ide na ruku ni ovo vreme koje je dodatno pokvarilo teren. Dakle, uslovi neće biti idealni. Ovde ćemo igrati na goste, koji bi mogli da postignu gol.

Predlog: gost 1+ @ 1.42


18:30h Vojvodina-Voždovac

Vojvodina je odradila jedan jako dobar prelazni rok. Doveli su nekoliko kvalitetnih pojačanja. Očekivalo se tj najavljivali su dobru igru i borbu za top 4,ali nakon 4 odigrana kola jedno veliko razočarenje. Vojvodina je u 4 kola osvojila svega 3 boda, tj tri remija i jedan poraz. Dakle, jako loše izdanje tima koji se bori za sam vrh tabele. Niko u Vojvodini nije uzrujan oko toga, makar po rečima trenera koji je veoma samouveren i najavljuje da će tim da proradi. Očekuje se da to bude od ovog kola, doduše, nije nemoguće da nakon kiksa i ovde trener dobije i otkaz, jer se ovakav niz rezultata ne trpi u klubu kakav je Vojvodina. Napad iz kola u kolo deluje sve bolje i to je dobra stvar. Nisu postigli gol samo protiv Subotice, a pritiskali su od prvog do poslednjeg minuta. Milion promašenih šansi, jednostavno lopta nije htela u gol. Napad nije problem,ali odbrana jeste. Previše golova je Vojvodina primila od starta sezone. Samo Subotice nije postigla gol protiv njih. Odbrana mora da se zategne jer bez nje teško da mogu nešto.

Njima gostuje ekipa koja je pokazala jako malo od starta drugog dela. Može se slobodno reći da je Voždovac najgore počeo drugi deo sezone. U 4 utakmice isto toliko poraza. To je dovelo i do pada na tabeli pa se sada nalaze na 11tom mestu sa 3 boda zaostatka za plej ofom. Pre početka drugog dela sezone bili su u plej ofu,ali sada nisu i teško da će tu da se vrate. Loš zimski prelazni rok, gde su prodali dosta prvotimaca, a nisu doveli adekvatne zamene. Jednostavno ne ide zarada i dobri rezultati, kasa je puna,ali bodovni saldo je jako mali. Odbrana je jako loša. U 4 kola 8 primljenih golova, na svakom meču primaju po 2 gola,a nije ni napad preefikasan jer su postigli svega 2 gola.

Prognoza: Vojvodina je favorit na ovom meču. Kvalitetnija su ekipa, a mora se reći i da je Vojvodina juče proslavila godišnjicu kluba, tako da je ovaj meč jedna vrste i obeležavanja rođendana kluba, još jedan motiv za pobedu.

Predlog: 1 @ 1.53, sigurnija varijanta P/K 1 @ 1.42

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje