četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

Za danas smo Vam spremili dva predloga.

16:55h Voždovac-Partizan

Agonija Voždovca se nastavlja i čini se da joj nema kraja. Voždovac je u drugom delu sezone na 8 utakmica osvojio svega 2 boda. Dakle čak 6 poraza i 2 remija i to ih čini timom sa jednom od najgorih formi u ligi. Njihova najveća sreća jeste prvi deo sezone koji su odigrali jako dobro. Da nije bilo toga, nema sumnje da bi sada bili u borbi za opstanak. Jednostavno, prodali su igrače tokom zimskog prelaznog roka i to se odrazilo na tim. Uprkos lošoj formi, oni sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovaj meč i najavljuju iznenađenje. To smo mogli da vidimo iz izjava igrača Voždovca pred ovaj duel. Generalno, ovo je lagan meč za Voždovac, nemaju šta da izgube, mogu sa da dobiju. Voždovac je tim koji igra izuzetno motivisano i izuzetno dobro protiv Partizana i Zvezde. Neretko su večini gubili bodove, pogotovo na “ krovu “ gde se sada igra ovaj meč.

Partizan u ovo kolo ulazi nešto lakše. Uspeli su crno beli da slave u prethodnom kolu protiv Spartaka i tako prekinu niz loših rezultat. Istina, nisu nimalo dominirali na tom meču,igra je bila očajna, ali bodovi su upisani i to je u ovom trenutku bilo i najbitnije. Zaista, od meča sa Zvezdom, ekipa Igora Duljaja kao da je izgubila oštrinu. Pravi Partizan prilike, stvara ih,ali je realizacija jako loša. Od povrede Saldanje sve je krenulo nizbrdo. U meču protiv Spartaka, nisu ni napadački dobro izgledali, jer ih je Spartak sabio u 11metera u drugom poluvremenu i gol je visio u vazduhu. Sreća, pa igrači Spartaka nisu bili dovoljno koncentrisani. Mora Partizan da podigne nivo igre, tu nema šta i to ne govorimo samo o napadu, nego i o odbrani koja je generalno ove sezone loša. Retki su mečevi gde oni ne primaju gol, istina nisu protiv Spartaka,ali ako dozvole toliko prilika Voždovcu, Zmajevi će to iskoristiti.

Prognoza: Partizan je favorit na ovom meču,ali su golovi bolja opcija. Moglo bi ih biti dosta.

Predlog: 3+ @ 1.73


19h Crvena Zvezda-IMT

Još jedan meč za danas.

Zvezda u ovo kolo ulazi u jako dobroj formi. Zvezda igra jako dobro od početka proleća i od povratka Vladana Milojevića. Milojević je pronašao “ žicu “ svakom igraču i sada Zvezda izgleda onako kako su svi očekivali da će biti od samog početka sezone. Zvezda igra ultraofanzivno. Pritiskaju od samog starta meča rivale i prave brdo prilika. Iz toga proizilazi i mnogo golova. Pogotovo su efikasni na domaćem terenu. Zvezdi najviše odgovara kada igraju sa rivalima koji ne igraju spuštenog garda, a današnji rival je baš takav. Da ne pričamo samo o napadu Zvezde i odbrana je dobra, koliko god tu problema imali, izgledaju dobro. Doduše, zbog tolikog pritiska napada, odbrana i nema toliko posla.

Njima danas gostuje ekipa IMT-a. IMT je tim koji ove sezone igra otvoreno. Oni su tim koji ne igra defanzivno i ne povlači se ma ko bio sa druge strane. Videlo se to u meču sa Partizanom u pre par nedelja, kada smo videli goleadu. Jednostavno oni su rival koji igra otvoreno, kad bi svi tako igrali, nema sumnje da bi naša liga bila još zanimljivija. Naravno, zbog takvog stila igre, oni i spadaju među timove u ligi na čijim mečevima pada mnogo golova. Oni dosta golova daju,ali isto tako i primaju. Što se tiče forme ekipe, ona je mnogo bolja nego na startu drugo dela sezone. U poslednja 4 kola IMT je osvojio čak 7 od 12 bodova, što je drastično bolje. Ovo je za njih lagan meč, jer nemaju šta da izgube. Nema sumnje, da će ova ekipa da se nadigrava sa Zvezdom pa šta bude.

Prognoza: Ovde bi moglo da bude dosta golova.

Predlog: 4+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje