subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Subota)

Danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu su tri duela, a mi smo za Vas spremili najavu jednog meča.

16:15h Partizan-IMT

Partizan u ovo kolo ulazi nakon teško izvojevane pobede na gostovanju u Ivanjici. Minimalna pobeda u Ivanjici na očajnom terenu je ostavila crno-bele na prvom mestu. Za ostanak na toj poziciji potrebna im je pobeda i na ovom meču. Partizan će u ovaj meč ući sa dosta kadrovskih problema. Van tima su Antić, Natho i Kanute zbog kartona, a pod velikim znakom pitanja je golman Jovanović, kao i napadać Nikolić. Ipak, po rečima trenera Duljaja na klupi ima dovoljno kvalitetnih igrača koji bi mogli da zamene ove koji neće moći da igraju. Partizan je tim koji igra napadački. Partizan voli da pritiska rivale, voli da igra ofanzivno,postižu dosta golova,ali isto tako Partizan je tim koji ima problema sa odbranom. Pogotovo imaju problema sa odbranom na svom terenu. Retki su mečevi na kojima crno-beli nisu primili gol u Humskoj. Pogotovo imaju problema sa timovima koji igraju napadački, koji igraju otvoreno, a današnji rival je upravo takav. Uz sve to, odbrana Partizana je i pretrpela najviše promena tokom zime, odlaskom mladog Ilića. Poznatno je koliko je vremena potrebno da se uigra odbrana. Dodatni problem je izostanak Antića koji je jako bitan šraf u odbrani gola.

IMT u ovo kolo ulazi nakon poraza na domaćem terenu od TSC-a. Uprkos porazu, IMT je ostavio jedan jako dobar utisak na tom meču. Napadali su, stvarali su šanse,čak su promašili i penal na 0-0. Upravo od tog penala je sve krenulo nizbrdo. Tada je TSC poveo i rutinski priveo meč kraju. Jednostavno napadački IMT-a nisu imali rešenja za najbolju odbranu u ligi. IMT je jedna napadačka ekipa. Imaju jednog od najboljih strelaca lige, mladog Lukovića, koji će imati veliki motiv da se iskupi za taj promašeni penal. Doveli su dobra pojačanja tokom zime u liku Terzića i Lutovca, bivših igrača Partizana i nema sumnje da će i oni imati motiv da se dokažu. U prvom delu sezone IMT je poražen nakon preokreta. Vodili su 2-0 i Partizan je okrenuo na 3-2. Ukoliko ponove to prvo poluvreme nema sumnje da će uspeti da nađu put do Partizanovog gola.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan duel. S ozbirom na klimavu odbranu, Partizan će morati na ovom meču da postigne nekoliko golova. Verujem da bi gosti mogli makar do 1, pa bi to moglo da nam donese efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje