četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo spremili za vas najavu najzanimljivijih.

18:30h Selta-Barselona

Selta ne igra baš najbolju sezonu. Prethodnih par sezona oni su završavali na sredini tabele, ali ove godine to nije slučaj. Trenutno se nalaze tik iznad opasne zone, tj na 17tom su mestu sa 3 boda više od prve ekipe u opasnoj zoni. Selta u ovo kolo ulazi nakon poraza od Getafea 3-2 i to je bio njihov treći poraz u poslednja 4 kola. Njihova najveća sreća je što su tri tima u opasnoj zoni zaista jako loši i teško da će uspeti da iz ugroze. Inače, da je drugačija situacija bili bi u znatno većem problemu. Selta je tim koji igra mnogo bolje kod kuće nego na strani. Posebno su poznati po tome što dobro igraju protiv velikih timova. Na ovom meču nemaju šta da izgube i nema sumnje da će ih iskusni Benitez spremiti da se maksimalno odupru, a zašto ne i iznenade rivala.

Rival im je Barselona. Barselona koja takođe ne blista ove sezone. Jedna od lošijih sezona za Barselonu u poslednjih par godina. Sezona u kojoj će Ćavi dobiti otkaz na kraju sezone. Barsa u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Granade koja je na dnu tabele. Još jedan klasičan Barselonin meč. Još jedan meč na kojem su se videle sve mane,ali i sve vrline ovog tima. Pod vrlinama podrazumevam napad. Napad koji je efikasan, napad koji postiže zaista mnogo golova. Mana je odbrana. Nedopustivo mnogo golova Barselona prima ove sezone. Eto, ako protiv Granade na domaćem terenu prime 3 gola, to najbolje govori o njihovom kvalitetu u poslednjoj liniji.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Guaita; Tapia, U Nunez, Dominguez; Manquillo, Jailson, Beltran, Ristic; Allende, Larsen, De la Torre

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Kounde, Araujo, I Martinez, Cancelo; F de Jong, Gundogan, Pedri; Yamal, Lewandowski, Raphinha

Prognoza: Igraćemo na golove. To je nekako najbolje kada je Barselona u pitanju.

Predlog: GG @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje