ponedeljak, 17. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije,najava, predlozi za klađenje ( Subota)

Ulazimo u poslednji dan Superlige Srbije za ovu sezonu.

Za danas smo Vam spremili dva predloga.

18h Partizan-Radnički Kragujevac

Partizan je veliki posao odradio u prethodnom kolu. Slavili su crno beli na gostovanju Čukaričkom i tako na najbolji mogući način iskoristili kiks TSC-a i osigurali drugo mesto i kvalifikacije za Ligu Šampiona. Naravno,pirova je to pobeda jer je cilj bio titula,ali makar nešto. Ova druga pozicija i mesto u kvalifikacijama za LŠ može dosta da znači na transfer pijaci,jer će to biti adut za dovođenje pojačanja. Sada, u ovom kolu Partizan može rezultatski da odigra rasterećenije,ali to ne znači da će igrati slabije. Naprotiv,težina dresa koji nose ih obavezuje da i ovo poslednje kolo odigraju maksimalno motivisano,jer im dolazi jedan jako nezgodan protivnik.

Partizanu gostuje najprijatnije iznenađenje ove sezone,Radnički iz Kragujevca. Fenomenalna sezona za Kragujevčane koja je krunisana izlaskom u Evropu. Odigrao je Radnički zaista fenomenalno. Dudić je napravio jednu sjajnu,pre svega napadački orijentisanu ekipu. Napad Radničkog funkcioniše zaista odlično. Gotovo redovno postižu golove i videćemo kako će Partizan da se izbori sa njima. Radnički jeste izborio Evropu,ali još uvek ne znaju sa kog mesta tj da li će biti 4ti ili 5ti. Vojvodina ih pritiska i zato oni moraju ovde ići na bodove. Pre svega zbog novca koji se dobija za što bolji plasman u ligi,što za ovaj klub nije zanemarljivo. Upravo zato očekujem maksimalno motivisan i napadački orijentisan Radnički. Dodatni motiv je sam Partizan. Zvezda i Partizan su uvek dodatni motiv za sve ekipe u ligi.

Prognoza: Da ne komplikujemo, kažu,nekad su najjednostavnija rešenja ujedno i najbolja. Očekujem efikasan meč.

Predlog : GG3+ @ 1.60 ili 1+ pp i 3+ @ 1.53


19h Vojvodina-Mladost Lučani

E sad,drugi meč je ujedno i mnogo zanimljiviji.

Vojvodina u ovo kolo ulazi sa imperativom pobede. Vojvodini treba pobeda kako bi osigurali Evropu,ili da Zvezda savlada Čukarički. Dakle,jedna od te dve kombinacije donose Vojvodini mesto u Evropi. Ipak,do same pobede Vojvodina neće doći lako. Vojvodina je pre samo par dana imala finale kupa i poraženi su. Treba sada podići ekipu koja je sigurno istrošena,pre svega emotivno,ali i fizički. Treba podići te mlade igrače da odigraju još jedan meč na kojem moraju biti na maksimumu. Moraju biti na maksimumu jer im gostuje rival koji je sve samo ne lak.

Gostuje im Mladost iz Lučana. Ekipa koja nema nekog rezultatskog imperativa,ali i ekipa koja se neće tek tako skloniti sa terena. Lučani su jedan jako iskusan tim, sa iskusnim trenerom i težak su orah. Osetio je to TSC u prethodnom kolu kada su ih porazili i ostavili bez Lige Šampiona. Jednostavno jedna tvrda ekipa,ekipa protiv koje se malo ko naigrao ove sezone i ekipa koja je sa pravom tu gde jeste.Upravo to poziva na veliki oprez sve u Novom Sadu. Jako nezgodan rival za Vojvodinu u jako nezgodnom trenutku.

Prognoza: Vojvodina je bliža pobedi,ali ne bi trebalo da bude mnogo golova.

Predlog: 1 i 0-4 @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje