četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Susreti nemačkih niželigaša su poznati po punim mrežama!

Ekipe BFC Dynamo i Altglienicke sastaće se ovog petka, u terminu od tačno 19 časova, a reč je o duelu 19. kola četvrte lige Nemačke – Regionallige Nordost.

BFC Dynamo se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji, sa ukupno 39 poena na 17 odigranih utakmica i učinkom od 12 pobeda, 3 remija i 2 poraza.

Altglienicke ima 4 boda manje od današnjeg protivnika i zauzima 5. mesto na tabeli. Od početka sezone su ostvarili 10 pobeda, 5 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: BFC Dynamo – Altglienicke (www.flashscore.com)

Na poslednjih 8 međusobnih utakmica, odigranih u periodu od juna 2014. do februara 2020. godine, fudbaleri BFC Dynama i Altglienickea su bili veoma raspoloženi za napadački fudbal te su za to vreme uspeli da postignu ukupno 35 pogodaka. Samim tim, na svakom od navedenih osam susreta smo mogli da naplatimo tip “3+“ (1,75), dok smo bar četiri gola i tip “4+“ (2,95) videli čak 5 od 8 puta. Koliko golova ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje