petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Svaki put je slavio isti tim, a na jednom meču su i “zalomili“

Sa početkom od 10 sati i 30 minuta na programu je utakmica australijskog NPL Queenslanda u kojoj će se sastati Redlands United i Gold Coast United.

Redlands United se uoči ovog kola nalazi na 9. poziciji, a na svom kontu ima 22 boda te skor od 7 pobeda, 1 remija i čak 15 poraza.



Gold Coast ima isti broj bodova kao i njihov današnji rival, ali uz jednu utakmicu manje, zbog čega se sa 5 pobeda, 7 remija i 10 poraza nalazi na 9. poziciji.

Međusobne utakmice: Redlands – Gold Coast (www.flashscore.com)

Iako je Gold Coast ove sezone beležio mnogo bolje rezultate u odnosu na svog protivnika, trebalo bi napomenuti da je na međusobnim susretima ova dva tima više uspeha ipak imao Redlands. Naime, današnji domaćin je slavio na svakoj od 5 odigranih utakmica, na čak 4 meča su postigli i bar 2 gola, a jednom su uspeli da trijumfuju uz “veliki prelaz“.

Tip “1“ se plaća fantastičnom kvotom 2,60, dok prelaz u korist domaćeg tima, “2-1“, možete odigrati po kvoti 24,00. Sa druge strane, za tip “1-2“ se nudi kvota 21,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje