sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetski šampion u Ajndhovenu!

Nekadašnji prvak sveta sa reprezentacijom Nemačke – Mario Gece sasvim neočekivano predstavljen je kao novi igrač holandskog kluba – PSV.

Heroj nacije (jer je postigao pobedonosni pogodak u finalnom susretu na Mundijalu 2014. godine) došao je u klub iz Ajndhovena kao slobodan agent, nakon isteka saradnje sa ekipom, Borusije Dortmund. Ofanzivni vezista je sa upravom popularnih „Filipsovaca“ potpisao ugovor u naredne dve sezone.

 

„Sa čelnicima kluba sam obavio nekoliko izuzetno kvalitetnih razgovora, posle kojih sam doneo odluku da dođem u Holandiju. Imao sam puno ponuda ovog leta, ali čovek sam sa osećanjem i donosim sopstvene odluke. Osećam da sam spreman za sasvim drugačiji izazov i uveren sam da bi ovo za mene trebalo da bude sjajna prilika“, istakao je 28-godišnji fudbaler.

Njegova karijera je u ozbiljnom padu tokom poslednjih godina, ali sada Gece ima pravu priliku da se vrati na „staze starog uspeha“, te ukoliko uspe da povrati svoju nekadašnju formu predstavljaće ogromno pojačanje za holandskog velikana.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.psv.nl/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje