petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Engleska – Francuska(najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Engleske uspela je da osvoji, prema očekivanjima, prvo mesto u B grupi, koju je završila sa dve pobede i jednim remijem, da bi potom u osmini-finala savaladali prvaka Afrike – Senegal 3:0 i tako se plasirala u četvrtfinale, deo takmičenja u kojem su ispadali čak šest puta 1954, 1962, 1970, 1986, 2002. i 2006. godine, pa je ovo definitivno faza koja je Engleze više puta koštala boljeg plasmana. Engleska objektivno do ovog trenutka nije imala rivala koji bi mogao da ih ugrozi, iako je Senegal bio bolji rival sve do primljenog gola, a činjenica da odbrana Engleske ne uliva poverenje, navodi nas na to da će da imaju problema sa fantastičnim napadom ,,trikolora“.

Izostanci: White je napustio kamp selekcije i nije sa timom, dok se Sterling vratio i biće na raspolaganju danas

Očekivana postava: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Bellingham, Rice, Henderson; Saka, Kane, Foden


Francuska je krenula sjajno na ovom takmičenju, dobila Australiju 4:1 i već tada ulila nadu svojim navijačima da mogu do završnice još jednog turnira i pored činjenice  da im fali dosta igrača koji su do sada imali bitnu ulogu u timu, Kante, Pogba, Benzema, Maignan, Lukas Hernandez… Potom su savladali Dansku, da bi promenjen tim doživeo minimalan poraz od Tunisa. U osmini finala dobra igra i sjajna partija Mbapea uz dva gola i asistenciju za pobedu nad Poljskom od 3:1. Sada ih čeka još jedan ozbiljan zadatak i duel protiv rivala iz Evrope.

Izostanci : Lukas Hernandez

Očekivana postava: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Očekuje nas pravi derbi susret evropskih selekcija, gde očekujemo veoma veliku borbu, ali smatramo da selekcija Francuske ima kompletniji tim koji će na krilima Mbapea i Grizmana da prođe u narednu rundu, a upravo je igra Francuska prolazi dalje po kvoti 1,80 naš predlog za večeras.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje