petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Holandija – Argentina (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Večeras nas očekuje jedna vrlo interesantna utakmica između Holandije i Argentine, a mesta u polufinalu nema za obe selekcije. Holanđani su imali relativno lak posao u grupnoj fazi, a deluje da su polako igrama dizali igru i da su sada svakako u odličnoj formi. U osmini finala su nadigrali selekciju SAD-a, što je u neku ruku bilo i očekivano. U dosadašnjem delu Svetskog prvenstva postigli su 8, a primili 2 gola. Ipak, golove nisu primili protiv Senegala na prvoj utakmici, kao i protiv Katara. Interesantan podatak je da je Holandija svega jednom izgubila u ovoj fazi Svetskog prvenstva, i to 1994. godine od Brazila, a sigurno da se nadaju ponavljanju uspeha iz 2010. i 2014. godine, kada su bili drugi i treći.

Izostanci: nema izostanaka u selekciji Holandije

Očekivani sastav (3-4-1-2): Noppert; Ake – Dijk – Timber; Blind – Jong – Roon – Dumfries; Klaassen; Gakpo – Depay


Argentina je prvenstvo počela šokantnim porazom protiv Saudijske Arabije, ali su polako dizali formu i došli do pobeda protiv Meksika i Poljske. U osmini finala bili su bolji od Australije, a primljen gol možda i nije trebalo da se desi, jer je lopta nezgodno odbijena nakon šuta Goodwina. Argentinci su titulu poslednji put osvojili 1986. godine, a od tada su dva puta bili drugi, dok su i tri puta ispali u četvrtini finala. Interesantno je i da su igrali 2014. jedni protiv drugih u polufinalu, kada je Argentina prošla dalje. Papu Gomez se oporavio od povrede i igraće, dok Angel Di Maria nije igrao u osmini finala, ali će vrlo verovatno u prvoj postavi na njegovom mestu igrati mladi Julian Alvarez, a očekuje se da Di Maria nastupi kasnije.

Izostanci: nema izostanaka u selekciji Argentine

Očekivani sastav (4-3-3): Martinez; Molina – Romero – Otamendi – Acuna; Paul – Fernandes – Alister; Alvarez – Messi – Gomez


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

I jedni i drugi žele titulu, u to nema nikakve sumnje, pogotovo kada se nađu u top 8 selekcija na svetu. Argentina je pokazala da dosta zavisi od Mesija, čije se kreativno rešenje čeka, i verujemo da će Holanđani dobro da ga markiraju, jer imaju iskusnu defanzivnu liniju. Ipak, iako ovde nema mesta za grešku, očekujemo da eventualni rani gol rasplamsa borbu i vrlo lako bismo mogli da vidimo po gol u obe mreže. Obe selekcije su pokazale da su „ranjive“ kada vode, pa možda večeras možemo probati sa predlogom „GG“ koji se plaća kvotom 2.10.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje