petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo Katar 2022. Specijal (kartoni – 28. novembar)

Danas su na programu poslednja 4 meča drugog kola. Dosta zanimljivih mečeva je na programu, a mi smo za vas izabrali dve utakmice.

14h Južna Koreja – Gana

Ovo bi mogao da bude potencijalno jedan dosta grub meč jer je rezultatski jako bitan kako za jedne, tako i za druge. Nešto slično kao juče Japan-Kostarika, a videli ste koliko je bilo kartona na tom meču. Ekipa koja izgubi na ovom meču verovatno će ići kući i to je dovoljan razlog za veću tenziju na ovom meču. Generalno, ovo su dve dosta “ temperamentne “ ekipe. Igraju dosta čvrsto na ivici faula, a Gana je posebna priča. Oni su baš dosta prljavi, vole da pričaju i sa sudijom i to često dovede do kartona.

Sudija za ovaj meč dolazi iz Engleske i reč je o Entoni Tejloru. Jednom od najboljih sudija na svetu, ali i sudiji koji ne toleriše previše grubu igru. Njegov prosek kartona na mečevima reprezentacija je oko 4 po meču, tj. nešto više od 4 po utakmici.

Predlog za ovaj meč je više od 3.5 kartona, kvota 1.67 u meridijanu.


20h Portugal-Urugvaj

Drugi meč iste grupe bi takođe mogao da bude dosta grub. Duel dva tima koja su, pa mogu slobodno reći, predstavnici grupe, tj. prljave igre. Slični su. Oba tima igraju grubo, a isto tako su sa druge strane majstori simulacije, ali i pritiska na sudiju. Namerno apostrofiram to pritiska na sudiju jer je za ovaj meč delegiran Iranac Faghani koji je sudio naš meč sa Brazilcima. Jasno se videlo na tom meču koliko Faghani pada pod pritiskom igrača ukoliko ne zna da se snađe. Na svaki jauk Brazilaca je sudio faulove i davao kartone. Zamislite kako će to tek izgledati kada oba tima budu vršila pritisak na njega. Mislim da bi moglo da bude dosta kartona na ovom meču.

Predlog je više od 4.5 kartona na meču, a kvota je 1.93, isto meridijan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje