petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Portugal – Urugvaj (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Reprezentacija Portugala igraće protiv Urugvaja od 20 časova i pokušati pobedom da direktno trasiraju svoj put do osmine finala, ali to neće biti toliko jednostavno. U prethodnom kolu pobedili su Ganu rezultatom 3:2, iako je delovalo da je utakmica mogla da ode u drugom pravcu, za slučaj da nije sviran penal, kao i da je Injaki Vilijams na samom kraju utakmice mogao da postavi rezultat 3:3, kada je Portugal igrao protiv Gane. Bivši evropski šampion je pokazao da je svakako jedan od favorita grupe H, ali da nikako nije nepobediv, što će sigurno Urugvaj želeti da iskoristi večeras.

Izostanci: Nema izostana u reprezentaciji Portugala

Očekivani sastav (4-3-3): Costa; Guerreiro – Pereira – Dias – Cancelo; Carvalho – Neves – Fernandes; Felix – Ronaldo – Silva


Urugvaj je odigrao taktički odlično protiv selekcije Južne Koreje, iako je mogao i da slavi na toj utakmici, ali je okvir gola azijske selekcije spasio istu od poraza. Urugvajci su defanzivni blok postavili onako kako treba, pored Godina i Gimeneza teško da je šta moglo proći, ali treba imati u vidu i to da je Portugal ipak daleko ispred selekcije Južne Koreje, pa ćemo videti kako će se defanzivci Urugvaja adaptirati na takav sastav.

Svakako da bi posebne varnice mogle da se stvore na terenu, jer će se sastati Suarez i Ronaldo, nekadašnji rivali iz Španije. Sve u svemu, ovo je utakmica na kojoj će Urugvaj tražiti bodove, kao i Gana, a Portugal će imati i više nego težak zadatak.

Izostanci: Ronald Araujo se oporavlja od povrede i verovatno neće biti dostupan do osmine finala, ako Urugvaj ostvari plasman

Očekivani sastav: Rochet; Caceres – Godin – Gimenez – Olivera; Valverde – Bentacur – Vecino; Pellistri – Suarez – Nunez


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

S obzirom na to da Portugalu znači i remi na ovoj utakmici, a da će Urugvaj verovatno u utakmicu ući sa tendencijom da je i bod dobar rezultat, verujemo da će sam početak utakmice biti nešto mirniji, ali da bismo kasnije tokom meča mogli da vidimo neki gol. Stoga, probaćemo sa predlogom „2>“ po kvoti 2.05.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje