ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svi NBA trejdovi na jednom mestu

U ovom članku ćete pronaći sve trejdove koji su izvršeni proteklih dana.

Charlotte Hornetsi i Milwakuee Bucksi su prvi izvršili trejd u februaru – Spencer Hawesa i Roy Hibberta u zamenu za centra Miles Plumlee-a.

Portland Trailblaizersi i Denver Nuggetsi razmenili su visoke igračeJusuf Nurkić kod Lillarda, Mason Plumlee kod Jokića.

Orlando Magic i Toronto Raptorsi zamenili su visokog igrača za šutera – Serge Ibaka je u Air Canada centru, dok je Terrence Ross na Floridi.

Sacramento Kingsi i New Orleans Pelicansi trejdovali su DeMarcus Cousinsa i Omri Casspia za Tyreke Evansa, Buddy Hielda i Langston Gallowaya.

Los Angeles Lakersi i Houston Rocketsi razmenili su igrače, Lou Williams pridružio se 6. najboljem igraču Raketa, dok je Corey Brewer prešao u Hollywood.

Brooklyn Netsi i Washington Wizardsi izvršilu su sledeći trejd: Bojan BogdanovićChris McCulloughom za Andrew Nicholsona, Marcus Thortona.

Philadelphia 76ers trejdovala je sa Atlantom Hawks gde su poslali Ersana Ilyasovu u zamenu za Tiago Splittera.

Sixersi su napravili trejd i sa Dallasom gde su poslali Nerlensa Noela u zamenu za Andrew Boguta, Justin Andersona.

Joffrey Lauvergne trejdovan je iz Oklahome Thunder u ekipu Chicago Bullsa zajedno sa Anthony Morrowom i Cameron Payenom, dok su u suprotnom pravcu otišli Doug McDermott i Taj Gibson.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje