sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Brazil – Južna Koreja (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Brazila je bez razmišljanje jedan od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Ako izuzmemo poraz od Kameruna, Brazilci su protiv Srbije i Švajcarske pokazali da imaju dugačku klupu i da u svakom momentu mogu da nadoknade svačiji izostanak. Stoga, njima je cilj jasan, doći do „boginje“ posle 20 godina, a u osmini finala na suprotnoj strani terena stajaće im neugodna, ali ne i nepobediva, Južna Koreja.

Izostanci: Brazilci muku muče sa izostancima, deluje da pored Francuza imaju najveći broj povreda. Neće igrati Alex Telles i Gabriel Jesus, dok je Neymar, po navodima medija, spreman za večeras, a upitni su Alex Sandro i Danilo, ali će verovatno biti spremni

Očekivani sastav (4-1-4-1): Alisson; Sandro – Silva – Marquinhos – Danilo; Casemiro; Junior – Neymar – Paqueta – Raphinha; Richarlison


Južna Koreja je imala vrlo nezgodnu grupu, gde su prošli kao drugoplasirana selekcija, iza Portugala, a ispred Urugvaja i Gane. Na prvoj utakmici protiv Urugvaja su imali dosta sreće, okvir gola ih je spasio u 2 navrata. Mogli su da budu poraženi, ali nisu, dok su protiv Gane od 0:2 stigli na 2:2, ali su primili gol. Delovalo je da su u bezizlaznoj situaciji, ali onda su okrenuli meč protiv Portugala i uspeli da slave, a samim tim su Gana i Urugvaj spakovali kofere.

Tim koji se većinski oslanja na kvalitet i kreaciju Sona, od koga su očekivanja svake godine ogromna. Ipak, tim je pokazao kompaksnost i borbenost i mimo njega, te ga treba izdvojiti kao najboljeg pojedinca, ali ne i kao jedinog fudbalera oko kog se cela reprezentacija vrti.

Izostanci: Nema izostanaka u Južnoj Koreji

Očekivani sastav (4-2-3-1): Seung-Gyu; Moon-Hwan – Min-Jae – Young-Gwon – Jin-Su; Woo-Young – In-Beom; Hee-Chan – Woo-Yeong – Heung-Min; Gue-Sung


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Nakon grupe u kojoj nisu imali šta da izgube, Korejanci su uspeli da prođu dalje. Sa druge strane, za Brazil je sve osim prvog mesta razočaranje, stoga, očekujemo i takav pristup na ovoj utakmici. Treba istaći da su se ove dve selekcije sastale u junu u okviru prijateljske utakmice, a tada je Brazil slavio sa 5:1, dok su igrali i 2019. godine, kada su Brazilci slavili rezultatom 3:0. Nešto slično očekujemo i večeras, možda ne baš toliko ubedljivo. Probaćemo sa tipom „1D1+&D2+“ koji se plaća kvotom 1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje