subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin sigurno bez petorice, a možda bez ukupno devetorice, protiv ekipe koja je u gostima vezala 3 trijumfa!

Domaćina večeras očekuje prilično težak zadatak. Moraće da igra bez petorice fudbalera, a još četvorica su pod znakom pitanja. Gost će u gotovo punom sastavu biti na ovoj utakmici, a uz to je i u odličnoj formi, kako generalno, tako i na strani. Utakmica se igra oko 20 časova večeras, tj. ne pre tog termina.


U pitanju je četvrtina finala švajcarskog kupa, a bolji iz ovog susreta ide u narednu fazu, tačnije u polufinale. U pitanju je susret između Siona i Bazela koji će se odigrati od 20:30 po našem vremenu. Kao što možete da vidite na slici ispod, i Sion i Bazel su relativno lako stigli do četvrtine finala. Sion je savladao Koniz, Lozanu i Sent Galen, dok je Bazel demolirao Montlingen i Echallens, a potom minimalno savladao Winterthur i prošao u narednu fazu. Zanimljiv duel za sve ljubitelje švajcarskog fudbala, u to nema sumnje.

Put od početka do četvrtine finala za oba rivala.

Što se forme tiče, dovoljno je da obratite pažnju na poslednjih 10 utakmica obe ekipe. Bazel ima skor od 8 pobeda i 2 remija, dok Sion ima 2 pobede, 4 remija i 4 poraza. Dakle, na svega 20% susreta Sion je slavio. Treba imati u vidu da je Sion svega jednom slavio na čak četiri prijateljske utakmice. Kada su utakmice na strani u pitanju, Bazel ima tri vezane pobede.

Poslednjih 10 utakmica obe ekipe.

Kao što smo spomenuli gore, tri vezane pobede na strani ima Bazel, a uz to je jedna od te tri pobede upravo protiv Siona. Gol razlika švajcarskog kluba na ta tri susreta je 8:1.

Na poslednje tri gostujuće utakmice Bazel je bio bez greške.

Što se izostanaka tiče, Sion će večeras biti u problemu. Za Sion neće igrati Anton Mitryushkin (0n/0g/0a, golman), Baltazar (13n/0g/1a, defanzivni vezni), Burim Kukeli (5n/0g/0a, defanzivni vezni), Xavier Kouassi (17n/0g/1a, defanzivni vezni) i Carlitos (4n/0g/1a, levi vezni). Pored ovih fudbalera, još četvorica su upitna pred ovaj duel zbog povreda. To su Jared Khasa (17n/1g/0a, levo krilo), Joaquim Adão (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Raphael Rossi (12n/1g/0a, centralni bek) i Noah Berchtold (6n/0g/0a, golman). Za Bazel neće igrati Carlos Zambrano (3n/0g/0a, centralni bek) i možda Aldo Kalulu (19n/1g/0a, desno krilo, upitan) i Éder Balanta (21n/2g/0a, centralni bek, upitan). Dakle, Bazel je u daleko potpunijem sastavu večeras, te ne bi trebalo da eksperimentiše i dovede se do kiksa.

Najiskrenije se nadamo da će Bazel ovo uspeti da iskoristi i da dođe do povoljnog rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Postoji pregršt opcija, ideja i razmišljanja koja mogu da proisteknu kao posledica gore navedenih informacija, a po našem mišljenju, opcija da Bazel ide u polufinale po kvoti 1.45 je prilično dobra za neki dubl. Takođe, ako se ne odlučite za taj tip, tip „P/K2“ je solidna opcija koja se plaća kvotom 1.65. Postoji tu još opcija, a ostavljamo na vama da odlučite šta je najidealnije na osnovu datih informacija.

2:2 ( u produžetku 2:4)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje