subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET ZA PETAK

Ah, taj Nik Kirjos. Očekivao se neizvestan meč protiv Albota, ali eto Albot je na kraju uspeo da pobedi i da brejkne Kirjosa tri puta i tako nam obori tiket. No, šta je tu je, padanje je sastavni deo klađenja, a mi smo za danas odigrali još jedan dubl tiket pored predloženog singla na Evansa.

Tiket izgleda ovako:

00:00 Stiv Džonson – Radu Albot više od 21,5 gemova 1,55
02:00 Huan Martin Del Potro – Mekenzi Mekdonald 1 1,30

Ukupna kvota 2,02 Maxbet

Oba para su sa turnira u Delrej Biču. Prvi meč između Albota i Džonsona bi trebao da obiluje asovima i servis vinerima. Džonson je juče posle velike borbe savladao Paola Lorencija kojeg je uspeo da brejkne samo dva puta. Kada kažemo „samo“ to nije kompliment već dokaz da je Džonson veoma loše riternirao. Lorenci nikada nije imao dobar servis, i dobro se držao protiv Džonsona. Sa druge strane, Albot je pokazao protiv Kirjosa da igra strašan tenis u poslednje vreme, i ako bude prikazao bar pola od onoga što je odigrao protiv Kirjosa vrlo verovatno će ovaj meč otići u tri seta.

Drugi par ne bismo mnogo komentarisali. Del Potro igra rutinski iako je imao pauzu od 4-5 meseci. Na njegovu sreću igra protiv igrača koji nisu reli igrači, što mu naravno olakšava posao. Delpo tačno zna kada treba da pritisne protivnika, i mečeve dobija na veliko iskustvo. Mekdonald realno ne bi trebalo da mu pravi velike probleme.

Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje