petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

U četvrtfinalu turnira u Delrej Biču snage će odmeriti Italijan Andreas Sepi i Britanac Danijel Evans. Kladionice su ovde postavile egal kvote sa čim se potpuno slažemo, ali mi sve više naginjemo ka pobedi Evansa.

Evans je top 30 kalibar u to nema sumnje. Njegov najbolji rank u karijeri je bilo 41. mesto i trebalo je još da napreduje. Ipak, on je sam sebi pucao u nogu, jer je sebi dozvolio da koristi kokain uz ovako rigorozne mere doping kotrole. Naravno da je bio uhvaćen, a usledila je suspenzija od godinu dana koja mu je uništila karijeru. Pauza je prošla, Evans je odslužio kaznu, ali on je sebe obeležio tim skandalom. Iako je Britanac on je izgubio kredit kod svih organizatora pa sad niko ne želi da mu da specijalnu pozivnicu. Primoran je da igra čelendžere i kvalifikacije na svim jačim turnirima, i zato njegov povratak na vrh traje tako dugo.

No, i pored svih nedaća koje su ga zadesile Evans igra veoma dobro ove sezone. Doživeo je samo tri poraza ove sezone, a kada je gubio, gubio je od jačih igrača. Na startu sezone je poražen od Majčraka, nakon toga od Federera na Australijan openu, a poslednji poraz je bio od Francuzca Barerea u finalu čelendžera u Kuimperu. Igra zasita dobro, to se mora priznati. Ovde u Delrej Biču je dobio Frensisa Tiafoa koji je aktuelni šampion, dobio je mladog Harisa Lojda, a pre toga je naravno igrao kvalifikacije. Serija od 4 pobede svakako nešto znači, a Evans od starta sezone igra konstantno.

Što se Sepija tiče čovek je i dalje tu, ali ne igra ništa konkretno. Osim finala u Sidneju njegovi nastupi su skromni. Sve su to prva, ili druga kola što dovoljno govori kako igra. Njemu nikada nije ležao beton, a to potvrđuje i statistika koja kaže da je Sepi kroz karijeru zabeležio 152 pobede i 157 poraza. Dakle, negativan skor je u pitanju, a pošto je on dugo na ATP turu ovaj podatak je svakako bitan. Sepi je igrač od kojeg možete sve da očekujete, ali konretno u ovom trenutku on ne uliva poverenje.

Evans svakako ima veći motiv za pobedu, jer mu je cilj da se što pre vrati u prvih 30 gde mu je realno i mesto. Grize na svakom meču i to svakako moramo uzeti u obzir. Od početka igra konstantno, bez velikih trzavica i on je za nas ovde veći favorit za prolaz u polufinale nego što to kvote prikazuju.

Predlog za klađenje: Pobeda Evansa 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje