petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Nedelja 28. Februar

Pošto je Gofan odradio posao onako kako smo očekivali, rešili smo da se oprobamo i sa finalnim duelom u Kordobi. Za veliku titulu boriće se Argetninac Huan Manuel Ćerundolo i Španac Alberi Ramos Vinolas. Kladionice su izašle sa 1,40 kvotom na pobedu Ramosa i marginom za gemove od 21,5.

Ako pratite naše najave i predloge vezane za tenis onda sigurno znate koliko potenciramo priču o domaćim igračima. Ovaj turnir u Kordobi je klasičan primer te naše teze, jer mlađani Ćerundolo je ove nedelje odigrao svoje prve ATP mečeve u karijeri, i gle čuda stigao je do finala. Zaista, svaka mu čast na tome, a imena koja je pobeđivao su za svaki respekt. Ako na sve to dodamo da je morao da igra kvalifikacije jasno je koliko je plasman u finale veliki uspeh.

Što se Ramosa tiče ko je pratio njegove mečeve mogao je da dobije samo šećer. Svaki meč je odigrao u tri seta i svaki je bio dramatičan do bola. Mnogo oscilacija, mnogo grešaka, ali eto to neko iskustvo i realno gledano kvalitet mu je donelo finale.

Ovde je sigurno samo jedno. Ramos jeste favorit i ima više iskustva, ali očekujte veliku borbu. Sad kada je uspeo da se domogne finala po prvi put u karijeri, Ćerundolo će bukvalno ostaviti sve od sebe ne bili osvojio titulu. Postoji određena bojazan da bi mogao biti stegnut što je potpuno normalno, ali Ramos sa druge strane mnogo poklanja i sigurno će imati šanse da se vrati u meč ako krene loše.

Mi ovde očekujemo rovovsku bitku za svaki poen, za svaki gem i preporučujemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje