petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 (UTORAK)

Drugi meč koji nam je zapao za oko je sa ženskog dela turnira u Majamiju. Snage će odmeriti Hsu Vei Hsieh i Anet Kontavejt. Ovde igramo na simpatičnu Hsieh koja je u velikom naletu i igra fantastičan tenis.

Neverovatno je koliko je ova teniserka napredovala u poslednje dve sezone, i koliko je konkurentna protiv onih najboljih. Ono na šta mi ovde igramo jeste njen čudan stil igre i pre svega pametna igra. Veoma je malo igračica na WTA turu koje koriste glavu i maksimalno eksploatišu protivničke mane.

Ako samo pogledate građu Hsu Vei Hsieh automatski se vidi da je u velikom zaostatku kada je jačina udaraca u pitanju. Ipak, ona to nadomešćuje pametnom igrom i svojim čudnim stilom. Protiv nje morate stalno biti na oprezu, jer Hsieh može da odigra svaki udarac. Ona nema neki šablon u svojoj igri, kao većina teniserki na turu i zato je teško igrati protiv nje.

Mišljenja smo da je Kontavejt idelan protivnik za Hsieh, jer igra na čistu snagu i bez nekog jasnog plana u igri. Sve se svodi na udaranje loptice iz sve snage pa šta bude. Hsieh obožava da igra protiv takvih igračica, jer je odlična u defanzivi i sposobna je da izvlači greške kod protivnika. Kontavejt ne važi za igračicu koja ima plan B, čak šta više ume da uđe u veliku seriju grešaka koje je po pravilu potpuno izbace iz ritma do kraja meča. Ovde u Majamiju je imala sreće da joj Andresku preda, a pre toga u oba meča protiv Tomljanović i Anisimove je u trećem setu bila na rubu poraza. To je jasan pokazatelj da ne igra ništa specijalno i da je daleko od neke forme.

Uzdamo se u čudan stil igre koji gaji Hsieh i njenu sposobnost da iz protivnice izvuče ono najgore, a  ponuđena kvota je svakako vredna rizika.

Predlog za klađenje: Pobeda Hsieh 1,90 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje