četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 26. mart 2019.

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


20:45 Gibraltar – Estonija (Svet – Internacionalna prijateljska utakmica)
Na pobedu reprezentacije Estonije je od ukupno 5402 evra uplaćeno tačno 4375 evra, što znači da je tačno 81% uplata izvršeno na pobedu gostujuće reprezentacije. Gost jeste favorit večeras, a nadamo se da će uspeti nadigra Gibraltar i dođe do trijumfa u ovom prijateljskom susretu.

Predlog: 2 @1.55 / P/K2 @1.45

20:45 Stranraer – Brenchin (Škotska – League One)
Interesantno da čak 80% uplata „ide“ na pobedu gosta koji je večeras autsajder, a tačno 797 evra od ukupno 996 evra uplaćeno je na pobedu gosta. Predlog „X2“ nam se čini prilično zanimljivim u ovakvim okolnostima, a nadamo se da kladioničari imaju dobar razlog za mišljenje da je gost bliži pobedi.

Predlog: X2 @1.60


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje