četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Utorak)

Iako je singl opcija za koju se mi maksimalno zalažemo, ponekad je dobro odigrati i dubl. Činjenica je da je zarada preko singla najmanja, ali kada igrate singl onda imate više šansi za prolaz.
Mi smo danas pronašli jedan dubl koji bi uz malo sportske sreće mogao da nam donese profit.

Karolin Garsija – Varvara Lepčenko

Prvi meč je između Garsije i Lepčenko. Garsija je ovde prva nositeljka i uz Kasatkinu svakako najveći favorit za trofej. Ovi uslovi u kojima se igra ovaj turnir apsolutno odgovaraju Francuskinji. Podloga je dovoljno spora da Garsija može da produži poen što je više moguće i na taj način umara Lepčenko. Juče se Lepčenko dobrano mučila protiv Andree Petković. No, imala je sreće da je Petkovićeba bila u samodestruktivnom modu, jer sve što je dobro napravila Andrea u sledećem koraku je srušila. Igrala je dobro, posebno na ritern gemovima, ali kad je trebalo da servira tu je padala. Lepčenko je pokazala veliku dozu slabosti nakon dugačkih razmena, a pošto je Garsija jedan od najboljih defanizvaca na WTA turu, mi smo mišljenja da se Lepčenko neće lepo provesti danas.

U međusobnim duelima Garsija vodi sa 3:1 i mi mislimo da će ta prednost danas da se uveća.

Predlog: Pobeda Garsije 1,42

Darija Kastkina – Kristina Mekhejl

Kasatkina kreće u pohod na odbranu trofeja. Igrala je finale Indijan Welsa u kom je poražena od Osaka. Nije se provela lepo u Majmiju, ali ako ništa drugo to joj je dalo dovoljno vreme da se lepo pripremi za ovaj turnir gde brani mnogo poena.
Ima protivnicu po meri Mekhejl koja duboko stagnira i kako se čini neće ispuniti ni pola potencijala koji poseduje bez ikakve sumnje. Ove sezone Amerikanka ima samo tri pobede od kojih je jedna bila predaja Kanepi tako da mi ne verujemo da ona ima neke šanse večeras.

Kasatkina je za klasu jača igračica od Mekhejl, a pošto brani titulu ne verujemo da će baš ispasti u prvom kolu.

Predlog: Pobeda Kasatkine 1,20

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 1,70. Nije mnogo, ali su po nama šanse za prolaz velike. Ovaj predlog apsolutno nije siguran, i igrate ga na sopstvenu odgovrnost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje