petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 25. Februar

U okviru osmine finala turnira u Kordobi snage će odmeriti Brazilac Tijago Monteiro i Španac Roberto Karbaljes Baena. Prema kladionicam izraziti favorit je Monteiro čija se pobeda plaća kvotom 1,30, dok je margina na gemove postavljena na 21,5.

Ne slažemo se sa ovakvom postavkom kvota, jer ova kvota na pobedu Monteira nema svoje pokriće. I jedan i drugi su igrali na Australijan openu i obojica su ispali u drugom kolu. Obojica su odigrali jako dobre mečeve u prvom kolu na ovom turniru. Monteiro je bez problema pobedio sunarodnika Žoaa Menežeša koji je u glavni žreb upao kao laki luzer. Sa druge strane, Baena je na papiru imao teži zsadak u vidu Portugalca Žoaa Souse, ali ga je dobio veoma veoma lako.

Iz svega prikazanog do sada može se reći da su obojica u sasvim korektnoj formi i da ulaze sa solidnom dozom samopouzdanja u ovaj meč. Ova kvota od strane kladionica je verovatno produkt činjenice da Monteiro vodi u međusobnim duelima sa 4:0, ali to sada neće imati ama baš nikakvog utiacaja.

Ono što je nama zapalo za oko jeste činjenica da su tri od četiri meča otišla u over po ovoj alternativnoj margini.

Izjednačen meč po svim parametrima i ne vidimo razlog zašto ne bi videli jednu veliku borbu kao što to uvek biva kada se igraju turniri u Južnoj Americi.

Mi predlažemo over 20,5 gemova po kvoti 1,65. Možda nije idealno za singl, ali ako se pronađe neka sigurica može da se napravi solidan dubl.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje