nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 19. Mart

U okviru četvrtfinila WTA turnira u Montereju snage će odmeriti Ana Karolina Smjedlova i Sara Soribes Tormo. Prema kladionicama favorit za prolazak u narednu rundu je Soribes Tormo. Njena pobeda se plaća kvotom 1,45, a margina na gemove je postavlje na 20,5.

Kvota je validna i sasvim realna. Sara je u Moterej došla sa titulom Gvadalahari i savim je normalno da je favorit. Ipak, mi baš zbog toga cenimo da će meč biti dosta neizsveniji, jer je veliko pitanje u kakvom se fizičkom stanju nalazi Sara posle toliko mečeva. Retko ko ne na WTA turu, nego na ATP turu ima tu sposobnost da u kontinuitetu igra dobro iz turnira u turnir. Oscilacije su sinonim za ženski tenis, i nemojte se začuditi ako Sara večeras bude imala problema.

Šmjedlova je igrala sasvim fino prethodne nedelje, ali i ove. Ona je poražena od Bouzkove u Gvadalahari, a ta ista Bouzkova je kasnije poražena od Sare Soribes Tormo.

Ne verujemo da je Sara sposobna da igra na visokom nivou tokom celog meča, a to je potrebno da bi meč ostao ispod margine.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje