petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Svaki bod im je bitan, a u goste im dolazi oslabljena ekipa koja ne blista!

Bodovi su ono što je potrebno i jednima i drugima, ali kada ste oslabljeni, a i niste u formi koja se može nazvati sjajnom, teško je reći da ste favorit. Takav je slučaj i na ovoj utakmici, a mi shodno tome optimistično predlažemo kvotu 2.20. Utakmica je na programu večeras od 21 čas po našem vremenu.


U pitanju je 27. kolo holandske lige „Eredivisie„, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Waalwijk i Groningen. U Holandiji je pitanje prvaka gotovo rešeno, jer Ajaks ima priliku da se „popne“ na čak +11 u odnosu na PSV. Groningenu će, sve je više verovatno, limit biti kvalifikacije za Ligu Evrope, a večerašnji domaćin će gotovo sigurno pikirati opstanak u ligi.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Večeras će gosti biti oslabljeni, dok će domaćin biti gotovo u punom sastavu. Za Waalwijk neće igrati Morad El Haddouti (7n/0g/0a, desno krilo) i Luuk Wouters (11n/0g/0a, levi bek, upitan). Za FC Groningen neće igrati Azor Matusiwa (16n/0g/0a, defanzivni vezni), Arjen Robben (2n/0g/0a, desno krilo, kapiten), Jörgen Strand Larsen (24n/9g/6a, centarfor), Ramon Pascal Lundqvist (20n/2g/1a, ofanzivni vezni), Gabriel Gudmundsson (19n/0g/0a, levi bek, upitan) i Mike te Wierik (15n/0g/0a, centralni bek, upitan).

Izvor: https://www.fcgroningen.nl/nieuws/buijs-groep-raakt-steeds-completer/2

Takođe, treba istaći da je na oficijalnom sajtu Groningena napisana i izjava trenera, a Danny Buijs tvrdi da tim postaje sve kompletniji, ali da i dalje nemaju sve igrače na treninzima. Takođe, Groningen je u Brabantu slavio svega 4 puta, ako u obzir uzmemo poslednji 21 meč na gostovanjima ovom rivalu. Mi ćemo i večeras probati optimistično, nadamo se da Waalwijk može da ostvari minimalno remi, a nezahvalno je govoriti o tome kome su bodovi potrebni više, jer su svakako potrebni i jednima i drugina. Kada se ove dve ekipe sastanu, minimalno dva gola bude vrlo često, „vezali“ su 12 takvih utakmica, a poslednji put je raspon golova bio „0-1“ na utakmici u februaru 2006. godine. Stoga, nama ova utakmica najviše miriše na remi, ali ćemo probati sa predlogom „1X&2+“ po kvoti 2.20.

3:1


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Jonathan Greenaway on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje