nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 4. Februar

Četvrtfinale turnira u Monpeljeu donosi duel između Šveđanina Mikaela Imera i Francuza Rišara Gaskea. Kladionice su za favorita postavile Imera sa kvotom 1,6, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ludost, zaista ludost. Ne znamo šta Gaske treba da napravi da bi ga kladionice uzele za ozbiljno. Pomno smo pratili njegov jučerašnji meč protiv Korejca Kvona. Bio je to meč u kojem je Gaske istinski bio autsajder, jer je Kvon sve što on ne voli. Nizak igrač, sa niskim težištem koji stiže sve lopte čak i na ovoj brzoj podlozi. No, Gaske je to relativno lako rešio. Siguran na svojoj servi, koristio je pametno svoje prilike i na kraju slavio. Naravno, nije slučajnost što igra dobro ovde, jer je šest puta igrao finale, a tri je osvojio.

E sad, Imer je slika i prilika Kvona. Šta više, rekli bismo da je Kvon jači igrač od Imera u ovim uslovima. Kladionice su očigledno ozbiljno shvatile pobedu Imera nad Monfisom, ali ne i mi. Ovaj pad Monfisa je bio više nego očekivan, jer je imao sjajan Australijan open, a ko iole prati tenis zna da Monfis ne može da igra vrhunski tenis nekoliko nedelja u nizu. Plus treba dodati da se sledeće nedelje igra veoma jak turnir u Roterdamu, a Monfis tamo uvek igra dobro.

Ogroman value ovde postoji u ovoj kvoti na pobedi Gaskea. On je ovde kao Rafael Nadal na Rolan Garosu. Igra dobro, prijaju mu uslovi i konačno nema problema sa povredama. U takvim okolnostima on sigurno može da odigra jedan egal meč protiv Imera, ma šta egal može i da ga dobije bez problema.

Predlog za klađenje: Gaske ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje