petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim večeras ne računa na devetoricu fudbalera!

Kada i u samom naslovu pročitate da jedan tim večeras igra bez 9 fudbalera, a kada se na to doda da su osmorica redovni na terenu ove sezone, dolazi se do zaključka da su vrlo oslabljeni. Naš predlog plaća se kvotom 1.70, a članak možete da otvarate do 21 čas.


U pitanju je četvrtina finala španskog Kupa, a između ostalog, večeras će se od 21 čas po našem vremenu sastati Barselona i Real Sosijedad. Sosijedad je veliko fudbalsko osveženje ove sezone u Španiji, nakon 18 odigranih utakmica zauzimaju 3. mesto na tabeli, ali bi Barselona, uz izvesnu pobedu protiv Đirone za 3 dana, otišla na čak 9 bodova prednosti. Pored toga, Real Madrid će upravo protiv Real Sosijedada igrati 29. januara, a ovde će Sosijedad imati priliku da ih sustigne, makar privremeno, te verujemo da će im to biti ogromna želja.

Kada je u pitanju Kup, Barselona je u prva tri kola bila slobodna, potom je u četvrtom kolu, tj. šesnaestini finala, jedva savladala niželigaša CF Intercity nakon produžetaka, ali je u osmini finala sve opravdala pobedom od 5:0 protiv ekipe Ceuta, koja se takmiči u trećem rangu. Sa druge strane, veći broj utakmica u nogama Sosijedada, koji je u prvom kolu bio slobodan, a „rušili“ su redom Cazalegas 4:1, potom ekipu CD Coria 5:0, UD Logrones 1:0 i na kraju su pobedili Majorku sa 1:0, takođe. Sada ih čeka daleko teži zadatak.

Kada je reč o izostancima. Real Sosijedad neće igrati Martín Merquelanz (0n/0g/0a, levo krilo), Álex Sola (9n/0g/0a, desni bek), Momo Cho (11n/1g/3a, centarfor), Mikel Merino (24n/2g/7a, centralni vezni), Ander Guevara (13n/1g/0a, centralni vezni), Andoni Gorosabel (19n/0g/0a, desni bek), Jon Pacheco (17n/0g/0a, centralni vezni) i Umar Sadiq (6n/3g/0a, centarfor). Vrlo interesantno, Barselona je večeras bez izostanaka.

Sosijedad muče povrede, Barselona je u pobedničkom naletu i u dobroj formi, ali kada na 17 utakmica primite svega 6 golova, kao katalonski klub u ligi, onda je sigurno da imate stamenu odbranu. Verujemo da će ista i večeras biti odlična i da bi Barselona ovde mogla lako da opravda ulogu domaćina, pogotovo protiv Sosijedada koji će imati problema u zadnjoj liniji. Ukoliko Katalonci relativno brzo postignu pogodak, za očekivati je da se ne zaustave na tome, kao što igraju tokom većeg dela sezone.

Interesantno je da su protiv Hetafea slavili sa 1:0, kao i protiv Atletiko Madrida, dakle, to je 2x na poslednjih 5 utakmica. Verujemo da neće biti 3x u 6 utakmica pobeda od 1:0, te da ćemo večeras uživati u goleadi. Ko zna, možda i Sosijedad oslabljen uspe da uzvrati, a tada Barsa za direktan prolaz među 4 najbolja mora da da dva gola. Ostaje da vidimo kako će Ćavi da posloži ekipu, ali verujemo da ih neće mnogo štedeti, pogotovo što će Levandovski i Tores biti željni igre, jer protiv Hetafea nisu upisali minute zbog kartona. Naš predlog je tip „D2+“ po kvoti 1.70.

1:0

Svi predlozi su zasnovani isključivo na iznetim informacijama i mišljenju autora i ne predstavljaju nikakve „dojave“, niti „sigurne utakmice“. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Photo by Chaos Soccer Gear on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje