subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 27. Oktobar

Danas su na programu mečevi drugog kola ATP turnira u Beču. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Amerikanac Rejli Opelka i Italijan Janik Siner. Kladionice maksimalno favorizuju Sinera sa kvotom 1,35, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Siner možda jeste osvojio titulu u Antvrepenu na dominantan način, ali igrati protiv Opelke u dvorani na 1,3 je po nama ludost. Zaista, u toj kvoti nema nikakvog valuea i samo će te bezveze gristi nokte i strepeti za tu mizernu kvotu.

Lude okolnosti kažu da Opelka ove sezone ima 0-3 u dvoranskim uslovima. Jedan od tih mečeva se igrao na Lejver kupu, koji spada pod egzibiciju. Ako oduzmemo taj meč onda mu je skor 0-2. Očajno, ali ipak ovi uslovi maksimalno favorizuju njegovu igru koja se naravno bazira na servisu.

Jedna jako zanimljiva činjenica nam je zapala za oko, a vezana je za Sinera i njegove nastupe nakon osvojenih titula. Vrlo često, ako ne i svaki put dešavalo se da ispadne u ranoj fazi turnira. To je donekle i normalno za njegove godine, jer kada osvojiš turnir tako mlad, dolazi do pražnjena što na fizičkom što na emotivnom planu. Padovi su sastavni deo igre bilo kog sporta, posebno u tenisu.

Mi ovde idemo u pravcu overa. Ovaj turnir se sada pokazao kao „overaški“, jer je na 9/12 mečeva koliko je do sada odigrano viđen barem jedan produžen set. Šanse da se taj scenario ponovi kada je Opelka akter meča je dosta viši. Smatramo da je bolje da se oprobamo sa overom nego eventualnom pobedom Sinera koja nema nikakvu vrednost.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje