sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 2. Mart

U okviru prve runde ATP turnira u Roterdamu snage će odmeriti Poljak Hubert Hurkač i Francuz Adrijan Manarino. Situacija je takva da su kladionice za blagog favorita postavile Hurkača, a margina na gemove je postavljena na 22,5 gemova.

Kladionice možda jesu postavile kvote kako treba, ali mi prednost moramo dati Manarinu iz mnogo razloga. Kao prvi razlog za igranje kontra Hurkača jesu njegove partije u dvoranskim uslovima. Ako pogledamo prethodne dve sezone Poljak je u dvorani odigrao 11 mečeva i ostvario samo šest pobeda. S ozbirom na njegove fizičke predispozicije i servis kojim rasplože, tih šest pobeda je zaista malo. Ako proanaliziramo još malo dublje možemo videti i da su te pobede pod velikim znakom pitanja, jer su ostvarene protiv igrača koji nisu najjačeg kalibra. Bile su to pobede nad Mišom Zverevim, Polmansom, Hoangom i Vatutinom. Protiv iole jačih igrača Hurkač je po pravilu gubio, a taj trend se nastavlja i ove sezone, jer je prethodne nedelje uspeo da izgubi od jednog Fokine koji je klasični šljakaš.

Manarino sa druge strane mnogo više voli ovakve uslove. U svojoj karijeri je zabeležio 200+ pobeda u dvoranskim uslovima i to je za svaki respekt. Što je brže to mu više prija, a taj njegov slajs servis koji on izvodi neverovatno dobro dolazi do izražaja.

Bled je Hurkač zaista jedino što mu možda ide na ruku jesu te njegove partije protiv levorukih igrača koje po pravilu dobija, ali forma je baš upitna. Baš izgleda neubedljivo Hurkač i mišljenja smo da bi to Manarino mogao da iskoristi.

Predlog za klađenje: Manarino pobeda 2,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje