četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez sedmorice, među kojima su prvi golman i strelac!

Večeras je jedna ekipa bez sedmorice fudbalera, među kojima su prvi golman i strelac ekipe, što će umnogome moći da utiče na njihovu igru. Njihov rival na ovaj susret dolazi u gotovo punom sastavu. Predložena kvota je 1.63, a utakmica je na programu od 19 časova.


Reč je o utakmici 14. kola švedskog prvenstva „Superettan„, tj. drugog ranga švedskog fudbala. Sastaće se ekipe Norrby i Jönköpings od 19 časova po našem vremenu, dok kladionice favorizuju domaći tim, a kvota na pobedu istog je u padu.

Stanje na tabeli je takvo da domaćin zauzima 11. poziciju uz skor 5-2-6, gol razliku 11:15 i ima 17 osvojenih bodova, a gost je na 13. mestu uz skor 3-2-8, gol razliku 20:28 i 11 osvojenih bodova. I jednima i drugima cilj će biti ne ispasti iz lige, sudeći na osnovu trenutnog stanja.

Kada je reč o izostancima, daleko više biće ih u gostujućem timu. Za Norrby IF neće igrati Christian Rubio Sivodedov (10n/0g/0a, centralni vezni), Max Olsson (4n/1g/0a, centarfor) i Viktor Bergh (13n/2g/0a, levi bek). Za ekipu Jönköpings Södra IF neće igrati Tom Amos (8n/0g/0a, prvi golman), Henrik Löfkvist (4n/0g/0a, centralni bek), Kevin Rodeblad Lowe (8n/0g/1a, levi vezni), Peter Gwargis (3n/1g/0a, levo krilo), Adnan Marić (11n/1g/0a, defanzivni vezni), Adam Ben Lamin (11n/0g/0a, centralni bek) i Robin Book (13n/4g/3a, centralni vezni, prvi strelac).

Kao što možete da pročitate iz gore navedenog, gotovo svi izostanci gostujuće ekipe su igrači koji su redovni ove sezone, i njihov izostanak sa terena će se vrlo verovatno osetiti.

Kada je reč o ekipi Norrby, ista ne postiže mnogo golova ove sezone u ligi, što se vidi iz tabele. Šveđani Nicklas Savolainen i Anton Wede su postigli ukupno 6 golova zbirno i dele poziciju prvog strelca ekipe, a ujedno su i najveća pretnja po gol rivala večeras.

Dakle, nijedan od ova dva tima ne može da se pohvali enormno dobrom formom, ali je Norrby domaćinska ekipa koja je 11 od 17 bodova osvojila kod kuće, dok je Jönköpings osvojio svega 4 boda na strani od početka prvenstva, te su postigli svega 6 golova na 6 gostujućih ligaških utakmica. Sve u svemu, deluje nam da je ovo dobra prilika po Norrby da poboljša svoj domaćinski bilans, a da će gosti ići na to da izvuku makar remi. Iako se od Šveđana često očekuju goleade, nismo sigurni da li se ovde treba „zaletati“ na istu, jer Norrby ne daje puno golova. Stoga, probaćemo sa pobedom domaće ekipe po kvoti 1.63.

1:1

Izvori:
https://www.jonkopingssodra.se/nyheter/bortamatch-mot-norrby/
https://www.norrbyif.se/nyheter/?ID=61276&NID=923994


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje