subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Težak žreb za Novaka na Vimbldonu!

Danas je u 11 časova održan žreb u muškoj konkurenciji, za Vimbldon, treći Grend Slem u sezoni, koji se igra od 3. do 16. jula.

Branilac trofeja Novak Đoković koji je postavljen za 2. nosioca će u 1. kolu igrati protiv Martina Kližana, u 2. kolu protiv pobednika meča između Adama Pavlišeka i Ernesta Eskubeda, već u 3. kolu bi snage mogao da odmeri sa sjajnim Argentincem Huanom Maltinom Delpotrom, a u 4. kolu sa Gaelom Mofisom. Ako uđe u 8 najboljih po projekciji ga, očekuju dueli sa Domenik Timom, pa sa Rodžerom Federerom. Na Đokovićevoj strani žreba je i 3. nosilac Rodžer Federer koji u 1. kolu igra protiv Dolgopolova, a u 2. kolu protiv pobednika meča Dušan Lajović i kvalifikant. U osmini finala je projektovan meč sa Dimitrovim, a ako uđe u 8 najboljih, pre duela sa Novakom Đokovićem očekuje ga duel sa pobednikom meča Raonić – Zverev.

U drugoj polovini žreba nalaze se 1. nosilac Endi Maraj, 4. nosilac Rafael Nadal, 5. nosilac Sten Vavrinka, a tu su i Čilić, Miler, Conga i Nišikori.

Od ostalih srpskih predstavnika Viktora Troickog u 1. kolu očekuje duel sa Florijanom Majerom, a Janka Tipsarevića duel sa Džeraldom Donaldsonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje