utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG3+“ je bio dobitan 8 puta u nizu!

U noći između četvrtka i petka, sa početkom od 3 sata i 5 minuta, odigraće se utakmica 7. kola meksičke Lige MX između Santos Lagune i Toluce.

Santos Laguna se nakon 7 odigranih mečeva u Clausuri nalazi na 9. poziciji, na svom kontu ima 9 bodova, a ostvarila je 2 pobede, 3 remija i 2 poraza.

Toluca je do sada zabeležila 3 pobede, 3 remija, kao i 1 poraz, zbog čega na ovu utakmicu stiže kao šestoplasirani tim na tabeli i to sa ukupno 12 poena.

Međusobne utakmice: Santos Laguna – Toluca (www.flashscore.com)

Kada su u pitanju međusobni okršaji Santos Lagune i Toluce, možemo da primetimo da su u poslednjih nekoliko godina i jedni i drugi bili vrlo napadački orijentisani. Samo na prethodnih 8 utakmica su se njihove mreže zatresle čak 32 puta ili u proseku tačno 4 puta po meču, a to je bilo dovoljno da na svakom odigranom meču prođu tipovi “GG“ (1,45), “3+“ (1,50), kao i kombinacija istih – “GG3+“ (1,70).

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje