četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 13.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Varbergs – Hacken (Švedska 1)

Duel dva tima koji su ove sezone jako zanimljivi za gledanje, najviše zbog otvorene igre i puno golova, prosečno na mečevima ovih timova pada oko 2,9 golova, a odbrana nije nešto čime mogu da se pohvala u Varbergsu koji je primio do sada 20, ali i postigao 21 gol, dok je Haken sa druge strane primio 15 golova, ali i postigao 24, za šta je najzaslužniji Soderlund sa 5 golova, sa druge strane Selmani ima na svom kontu 6 postignutih golova. Ono što nas je privuklo ovo meču jeste činjenica i da Hacken ne blista u gostima, imaju 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 7:11. Varbergs je primao i davao gol na prethodna 3 meča na svom stadionu, a isti učinak ima i Haken u gostima.

Naš predlog danas je igra GG&3+ (oba tima daju gol uz najmanje tri gola na meču) po kvoti 2,25

 


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje