petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20)

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:00 Ham Kam – KFUM Oslo (Norveška 2 liga)

Za danas smo odabrali meč drugog ranga Norveškog fudbala gde će domaći Ham Kam, ugostiti tim Kfum Oslo. Jako slab početak sezone za domaći tim 5 poraza i 1 remi, ali ono po čemu se poznati jesu jako efikasne i otvorene utakmice, pa je viđeno čak 30 golova, 12 su dali i 18 primili. Sa druge strane Kfum je 3.na tabeli, postigli su 10 golova, primili svega 6 po čemu su druga odbrana lige. Napadač Tavakoli se do sada istakao sa 5 golova, ali ne zaostaju ni dvojica iz Ham Kama, Pedersen i Svendson sa po 4 gola. Međusobni mečevi obiluju golovima, a prijateljski meč u februaru završen je 2:2.

Naš predlog danas koji se nameće po logici stvari jeste kombinacija golova, a igra 1P1-2&3+ (u prvom poluvremenu od 1 do 2 gola i ukupno na meču 3+), plaća se kvotom 2,25.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje