Advertisement
MaxBet

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:00 Ham Kam – KFUM Oslo (Norveška 2 liga)

Za danas smo odabrali meč drugog ranga Norveškog fudbala gde će domaći Ham Kam, ugostiti tim Kfum Oslo. Jako slab početak sezone za domaći tim 5 poraza i 1 remi, ali ono po čemu se poznati jesu jako efikasne i otvorene utakmice, pa je viđeno čak 30 golova, 12 su dali i 18 primili. Sa druge strane Kfum je 3.na tabeli, postigli su 10 golova, primili svega 6 po čemu su druga odbrana lige. Napadač Tavakoli se do sada istakao sa 5 golova, ali ne zaostaju ni dvojica iz Ham Kama, Pedersen i Svendson sa po 4 gola. Međusobni mečevi obiluju golovima, a prijateljski meč u februaru završen je 2:2.

Naš predlog danas koji se nameće po logici stvari jeste kombinacija golova, a igra 1P1-2&3+ (u prvom poluvremenu od 1 do 2 gola i ukupno na meču 3+), plaća se kvotom 2,25.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.