subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 12-06-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 21 čas očekuje prijateljska utakmica selekcija, gde se sastaju Maroko i Zelenortska Ostrva (Cape Verde)

Početak juna rezervisan je za mečeve selekcija gde igrači dolaze posle završetka svojih obaveza u ligama i vrlo često imamo situacije da vidimo jako čudne rezultate. Ono što znamo to je da ekipa Maroka dolazi na ovo okupljanje u najjačem sastavu, koji je zauzeo 4.mesto na Svetskom prvenstvo prošle godine, a osim ovog susreta igraće za pet dana u gostima protiv Južnoafričke Republike, gde ih čeka meč kvalifikacija za AFCON. Domaćin na ovom susretu bez dva vezna igrača, Amalaha i Ounahia. Posle Svetskog prvenstva Maroko je odigrao dva prijateljska meča, savladali su Brazil 2:1, uz remi sa Peruom 0:0.

Sa druge strane, gosti selekcija Cape Verdea, ima jako zanimljiv sastav koji je sastavljen od igrača koji igraju širom Evrope i sveta, ali ne u top klubovima, spomenućemo samo defanzivce Stopiru iz Fehervara, Tavaresa iz Bastie, Furtada iz CSKA Sofije, u veznom redu su Andrade iz Parizana, Pina iz Krasnodara, Monteiro iz San Jose, dok u napadu imamo Mendesa iz Al Nasra, Rodrigesa iz Olimpijakosa, Teixeira iz Šturma… Cape Verde je na svakom prijateljskom meču sa nešto ozbiljnijim rivalom poražen, protiv Ekvadora 1:0, Senegala 2:0, a slavili su protiv San Marina 0:2, Lihtenštajna 0:6 i Bahreina 1:2.

Ovi rivali odigrali su dva meča 2017-e godine i oba puta je slavio Maroko 1:0 i 2:0.

Mišljenje urednika: Verujemo da će na ovom meču šansu dobiti mahom igrači koji neće igrati u meču kvalifikacija za Južnoafričkom Republikom sa jedne i oni koji će igrati za Cape Verde protiv Burkine Faso, pa u duelu ,,B“ selekcija verujemo u kvalitet Maroka i pobedu domaćeg tima, ali sa manje golova, pa je naš predlog igra 1&0-3 gola po kvoti 2,07

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje