petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 17.11.2020.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:45 Aldershot – Maidenhead (Engleska – National League)

Potpuno neopravdano po nama je domaćin svrstan u favorita na ovom meču iz više razloga, pre svega, oni su na tabeli na 11.mestu sa skorom 3-1-3 i gol razlikom 13:11, vezali su 2 pobede, ali im u goste stiže tim koji se nalazi na 4.mestu sa 5 pobede i 3 poraza (13:15) i koji je u fantastičnoj formi sa 5 vezanih pobeda. Uz to domaćin danas neće moći da računa na petoricu igrača što je po nama velika stvar jer sastavi u ovoj ligi nisu preveliki pa se ovoliko igrača svakako oseti u igri tima, jedan od njih je i prvi strelac tima Bettamer (6/3). Oba tima igraju otvoreno i smatramo da možemo videti golove, a zbog odlične forme gosta, smatramo da mogu makar do boda na ovom gostovanju.

Naš predlog za ovaj meč je igra X2&GG (nerešeno ili pobeda gosta uz to da oba tima daju najmanje po gol na kraju meča) po kvoti 2,40

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje