subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 26.10.2020.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Zamalek – El Ismaily (CAF Kup Konfederacija)

Ponovo se tim Zamaleka našao u ovoj rubrici, ali smatramo da je i danas u potpunosti tu zasluženo, danas ih samo pobeda vodi u afričku Ligu šampiona naredne sezone, tako da kalkulisanja nema, imaju 65 bodova pred ovo poslednje kolo, samo bod više od Pyramidsa, koji očekuju kiks domaćina, ali po nama zbog veličine kluba, ali i protivnika koji nema preveliki motiv, danas smatramo da kiksa nema, uz sve to Zamalek je dobio prethodna 4 meča protiv ovog rivala, slavio je i u prvom delu sezone u gostima 1:2, tako da su svi parametri na strani domaćina, a mi smatramo da će od samog starta meča krenuti jako i da će danas upisati tri boda, mnogo pre kraja susreta.

Naš predlog za ovaj meč je igra 1-1&2+ (prvo poluvreme će voditi domaćin i dobiće meč na kraju i ukupno golova dva ili više golova na meču) po kvoti 3,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje