subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 28.septembar 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:00 Sogndal – Kongsvinger (Norveška 2)

Duel 18.kola drugog ranga norveškog fudbala u kojem se sastaju dva tima sa potpuno različitim ambicijama i sa različitim kvalitetom timova. Sogndal je ove sezone namerio povratak u najjači rang, a tako i igraju, nalaze se na 2.mestu i zaista izgledaju dosta dobro, naročito napadač Hoven koji je sa 11 golova drugi strelac lige. Vezali su 4 pobede uz 10 postignutih golova, a danas im u goste dolazi poslednjeplasirani Kongvinger, tim koji je u seriji od 4 vezana poraza, a ko god je pogledao makar i jedan meč ove sezone, video je da u ovom timu nema objektivnog kvaliteta čak ni za drugi rang Norveške. Sogndal je drugi najefikasniji tim lige sa 39 datih golova, pa od njih danas očekujemo potpunu dominaciju i po nama pobedu.

Naš predlog je igra 1-1&2-5 gola (domaćin će voditi na  poluvremenu i pobediti na kraju meča i 2 do 5 golova na meču) po kvoti 2,30

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje