subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija će i ovog puta biti na strani gostujućeg tima!

U noći između subote i nedelje, tačnije sa početkom od 1 sata i 45 minuta, odigraće se utakmica 5. kola urugvajske Primere Division između Boston Rivera i Penarola.

Boston River na ovaj meč stiže kao trenutni lider na tabeli jer je na prethodne 4 utakmice osvojio 10 bodova, ostvarivši 3 pobede i 1 remi.

Gostujući tim i favorit na ovom meču, Penarol, na svom kontu ima 5 bodova i skor od 1 pobede, 2 remija i 1 poraz zbog čega se sada nalazi na 9. poziciji.

Međusobne utakmice: Boston River – Penarol (www.flashscore.com)

Iako je domaćin započeo ovu fazu takmičenja na dosta bolji način uloga favorita je ipak pripala gostima. Jedan od razloga za to bi definitivno mogla da bude i tradicija s obzirom na to da je Penarol savladao Boston River čak 9 puta u nizu i to uz 21 postignut i samo 2 primljena gola

Za novi trijumf Penarola nudi se kvota 1,85, dok se dupla šansa na trenutnog lidera, Boston River, plaća kvotom 1,80. Koji od ovih tipova ćemo videti večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje