sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija favorizuje gostujući tim

U noći između četvrtka i petka, tačno u ponoć, odigraće se utakmica 11. kola paragvajske Primere Division (Apertura) između Club Tacuarya i Cerro Portena.

Club Tacuary se uoči ovog duela nalazi na 9. poziciji, do sada je osvojio ukupno 10 bodova, a zabeležio je 3 pobede, 1 remi kao i 6 poraza.

Cerro Porteno je ovu sezonu započeo sa čak 8 pobeda, uz 1 remi i 1 poraz, zbog čega se sa ukupno 25 osvojenih poena sada nalazi na 2. poziciji.

Međusobne utakmice: Tacuary – Cerro Porteno (www.flashscore.com)

Pored mnogo bolje forme na početku tekuće sezone, Cerro Porteno može da se pohvali i rezultatima sa međusobnih utakmica protiv Club Tacuarya. Naime, današnji gost je uspeo da slavi na svakom od poslednjih 6 susreta, a pritom je postigao 17 i primio samo 5 golova. Ukoliko mislite da će Cerro Porteno slaviti i ovog puta tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,65, a kombinaciju “2&G2+“ po kvoti 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje