petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani tima kojem su potrebni bodovi!

Sa početkom od 19 časova na programu je i utakmica između Reading-a i Middlesbrough-a koja će se odigrati u sklopu 44. kola engleskog Championshipa.

Reading na ovaj meč stiže kao 13. tim na tabeli, jer nakon 43 odigrana kola ima 15 pobeda, 11 remija i 17 poraza te 56 bodova – 8 manje od zone za play-off i 11 više od opasne zone.

Middlesbrough na svom kontu ima 47 poena, što je samo 2 više od pozicije koja vodi u treću ligu, a trenutno se nalazi na 19. poziciji sa skorom od 11 pobeda, 14 remija i 18 poraza.

Međusobne utakmice: Reading – Middlesbrough (www.flashscore.com)

Reading je praktično obezbedio opstanak, dok je promocija u viši rang daleko od realnosti. U takvoj situaciji igrači Middlesbrougha imaju idealnu priliku da dođu do važnih bodova, a na njihovu ruku ide i činjenica da su današnjeg protivnika savladali čak 6 puta u nizu. Kvota za još jednu pobedu “crveno-belih“ iznosi odličnih 2,40.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje