petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je ubedljivo na njihovoj strani, a kvote su i dalje odlične!

Ove srede, sa početkom od tačno 10 časova, odigraće se utakmica 17. kola kazahstanske Premier League u kojoj će Kaspij Aktau ugostiti Kyzylzhar.

Kaspij se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, na svom kontu ima 10 poena, a do sada je ostvario 3 pobede, 1 remi i čak 11 poraza.



Kyzylzhar sa druge strane ima 15 bodova, uz skor od 4 pobede, 3 remija i 7 poraza, dok u ovom trenutku zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kaspij Aktau – Kyzylzhar (www.flashscore.com)

Iako je Kaspij u katastrofalnoj formi, ekipa Kyzylzhara je na ovoj utakmici tek blagi favorit. Ipak, trebalo bi napomenuti da će danas na njihovoj strani biti i tradicija, s obzirom na to da su ovog protivnika savladali na svakoj od poslednjih 6 međusobnih utakmica i to uz gol razliku 11:1.

Ukoliko mislite da će Kyzylzhar nastaviti seriju pobeda i Kaspij još više približiti relegaciji u niži rang, tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,40, dok se kombinacija “2&0-3“ plaća kvotom 3,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje