petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je ubedljivo na strani gostujućeg tima!

Sa početkom od tačno 18 časova na programu je utakmica 20. kola kiparskog prvenstva, First Division, u kojoj će se sastati Doxa i AEK Larnaca.

Doxa se uoči današnje utakmice nalazi na 6. poziciji, sa ukupno 25 osvojenih poena jer je od početka sezone uspela da zabeleži 6 pobeda, 7 remija kao i 6 poraza.

AEK Larnaca, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 3 remija i 7 poraza pa u ovom trenutku sa 30 bodova zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Doxa – AEK Larnaca (www.flashscore.com)

Iako ove dve ekipe imaju dosta sličan učinak u dosadašnjem toku sezone, trebalo bi napomenuti da je AEK imao neuporedivo više uspeha na njihovim međusobnim susretima. Naime, Doxa i AEK su se u periodu od oktobra 2017. do oktobra 2020. godine sastali ukupno 8 puta, a na svakoj od tih utakmica je do pobede došao upravo današnji gost, od čega 7 puta uz bar 2 postignuta gola.

Za nastavak niza pobeda AEK-a odnosno za tip “2“ se nudi solidna kvota 1,90, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća kvotom 2,45. Koji rezultat ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje